Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönöm! Igen, arról van szó. Minden működik amit rendeltem, csak még egyben nem
Most a TM1638-as panellel játszottam el az időt, de csak összejött a "kitt" effekt. Kicsit primitív lett a kód, mert minden lépést kiírtam. Ezt minden leddel oda-vissza:module.setLED(TM1638_COLOR_RED, 1););
delay(100);
module.setLED(TM1638_COLOR_GREEN, 1
Itt például lehetne változót is használni az 1 helyett? Akkor for ciklussal egyszerűbb lenne... Illetve azt nem tudom, hogy kell kikapcsolni a ledeket, de ez a színváltás is jó erre a célra, mivel csak pirosat tudnak. A szöveg kiíratással is el lehet tölteni az időt, bár a 7 szegmenses kijelző miatt néhány betű hiányos.
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most a TM1638-as panellel játszottam el az időt, de csak összejött a "kitt" effekt. Kicsit primitív lett a kód, mert minden lépést kiírtam. Ezt minden leddel oda-vissza:
ekkold