Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a leírásod alapján a nodemcu-val kéne próbálkoznod, az működik parancssorból (Lua nyelven), de ha jól értem, te shell scriptet szeretnél arduino-n futtatni? Mert az nem fog menni. Bár annyi féle projekt van arduinora, még talán shell parancsértelmezőt is írhatott akár valaki, basic például van.

Bináris biztosan keletkezik, hogy átmenetileg hová kerül és lehet-e vele amúgy valamit kezdeni, azt majd az okosok leírják (én is kíváncsi vagyok), de a program végül az arduinora kerül, és a pc-től teljesen függetlenül fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold