- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
razorbenke92 #4926 üzenetére
Igen, sajnos úgy tűnik, így van. Nem is az volt nekem a gondom, hogy megáll-e a shift regiszter, hanem én a magam paraszti logikájával úgy képzeltem, hogy nullázódik, tehát a következő bevitelnél nulláról indul, nem marad ott az előző ciklus "szemete". Úgy tűnik nem így van. Az rendben van, hogy nullákkal feltöltöm, így is csináltam, amikor a másodikra írtam. Azt képzeltem, hogy amikor az elsőre írok, nem kell teljes láncot kiírni, de kell. Például ha van n darab, hiába csak az elsőre akarok írni, minden egyes alkalommal a teljes láncot kell írni. Ez - szerintem - elég töketlen megoldás, mert ha például az elsőt írom, akkor utána még egy halom nullát kell kiírni, hogy kitakarítsam a shift regisztert. Vagyis a shift regiszterből akár el is hagyhatnám az f betűt. Mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Mivel mostmár biztosan tudom, hogy ez van, nem keresem a más megoldást. Vagy blokkonként külön CS, és ez is megoldás, de azt hittem, lehet egyszerűbben. Mindenesetre kösz mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest