- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
válasz
FireKeeper #3673 üzenetére
Iserem ezeknek a szögjel, inkreentális jeladó, tachograf, tachometer, rotary encoder...stb működését. Néileg értem is a progit, egyfajta léptetős üzemeltetés, mint egy BCD számláló, csak itt nem szám értéket léptet.
A ADC/DAC konvertálást esetleg elvégezhetné aga az arduinó is, netán házon belül (egy panelen), ha nagyon muszály van mega is, ami el udná végezni az ADC/DAC és az enkóder működtetését egy panelen, vagy esetleg mini panel, ha külön eszközt akarok. Vagy analóg jellé viszaalakítást nem tudja elvégezni? Ahhoz ár speciáliabb eszköz kell?Gugliztam én már nem keveset, de ha érteném és nem lenne szükségem segítségre, akkor nem írtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest