Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Iserem ezeknek a szögjel, inkreentális jeladó, tachograf, tachometer, rotary encoder...stb működését. Néileg értem is a progit, egyfajta léptetős üzemeltetés, mint egy BCD számláló, csak itt nem szám értéket léptet.
A ADC/DAC konvertálást esetleg elvégezhetné aga az arduinó is, netán házon belül (egy panelen), ha nagyon muszály van mega is, ami el udná végezni az ADC/DAC és az enkóder működtetését egy panelen, vagy esetleg mini panel, ha külön eszközt akarok. Vagy analóg jellé viszaalakítást nem tudja elvégezni? Ahhoz ár speciáliabb eszköz kell?Gugliztam én már nem keveset, de ha érteném és nem lenne szükségem segítségre, akkor nem írtam volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.10
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold