- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Ezek 5V-tal mennek. Az alábbi megoldások bármelyike önmagában jó, feldugott tápcsati mellett nem okoz gondot ha mellette az USB is be van dugva.
1.) 5V az USB csatin
2.) Stabilizált 5V az 5V-os csatlakozó helyen
3.) Tápcsatin elvileg max 12 V, de 12V-nál már nagyon melegszik a fesz. stab. IC
Én általában 9V-os táppal használom őket, de így is eléggé melegszik. Sajnos 5V-nál nagyobb táp csak 9V-os kapható normális áron, kisebb (pl 7V) nem.
Ha épp olyan kedvem van, akkor a táp és a tápcsati közé teszek egy DC/DC konvertert, aminek a kimenetét 7V-ra szoktam állítani.
Az már biztosan elég a fesz. stab. IC-nek, és alig melegszik.Lítium cella estén én az alábbit javasolom:
Lítium cella - DC/DC konverter (2-300 Ft) 5 V-ra állítva - 5V-os csati. Ugyanis kár a fesz. stab. IC-n melegítésre pazarolni az akku energiáját, a DC/DC konverterek hatásfoka viszont elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Jogász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold