- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv. Használ, vagy használt már közületek valaki ilyen HC-05 bluetooth modult? És működik is? Az a helyzet, hogy Tx, Rx, Vcc, GND, Key pin ardura kötve (3.3V-ra a Vcc és a Key is), és nem tudom párosítani a telefonomhoz. Valamikor (pl. most) meg sem találja a telefon a modult, múltkor megtalálta, beírtam az alap 1234 jelszót, és kiírta a teló, hogy nem tudja párosítani. Ha AT parancsokkal próbálom, akkor eszerint próbálva az AT+INQ után egy jó fél perc után egy OK-ot kapok, de semmi mást, tehát nem találja meg a telefont sem. Valamikor a sima AT parancsra sem reagál semmit. Próbáltam, hogy közben bekapcsoltam egy bluetooth-os hangszórómat, hátha azt megtalálja, de azt sem.
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged