- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Szia, hogy ne szívasd magad, szerintem először próbáld ki egy soros átalakítóval és egy terminál programmal, hogy hogyan is működik. Ha kell esetleg egy jó terminál program, én írtam egyet, mindenkinek ajánlom. Innen tudjátok letölteni, a programcsomag többi részét legfeljebb nem használjátok. 8051-es sorozatú mikrokontrollerekhez Pascal és Assembler IDE, beépített szimulátorral, azaz az áramkör megépítése nélkül ki tudjátok próbálni azt, mindenféle perifériákkal.
(#2491) Flashback: A WS8212 adatlapján megtalálod a választ 4. és az 5. oldalon. Egyszerűbb, ha megnézed, mint hogy én kezdem el itt magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest