- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
tibi-d #21674 üzenetére
Csak hogy értse mindenki: A nedvességmérő (4db szenzor / tálca) fixen a tálcán van, és mér, akár mondjuk 10percenként mérhetne és átlagolhatna, vagy görbét is rajzolhatna, és mellé a 4 cserepet a tálcával mozgatja ki egy automatika valamilyen más mérést végezni?
Egyébként az egészhez szerintem elég lenne 4 mérő, hiszen ha kijön a tálca egy zsilipkapun, akkor megáll, 4 pneumatikus kar belenyomja a 4 szenzort, és megmondja, az AB1234 tálca 4 cserepének mi a nedvességtartalma.vagy négy csóri érzékelőt beleteszel a cserépbe, középre egy 5pólusú gyorscsatis síns valamit, és erre nyom rá egy mérőelektronika, nem a cserép földjébe, és akkor tudja, ez a 4 cserép mi volt. és nem szerelsz 150 elektronikát 150 akkuval értelmetlenül.
Kicsit úgy érzem, megint egy olyan részfolyamatot ismerünk a teljes egész nélkül, ami nem vezet előre. de ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest