Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Undoroid
üzenetére
Ugyanaz a 2 IC csak - más kivezetések és körítés. Nyisd fel a shieldet, ha meghal és nézd meg mi van benne :-)
Mi van ha nem az ESP01 altatod, hanem a táp vonalat szakítod meg majd 5 perc múlva visszaengeded? RTC vel ami ugyanazon az I2c buszon ül ez megoldható, csak legyen interrupt lába, már csak egy latch áramkör kell és kész is vagy....
Az első projecteim egyike volt, mondjuk én az RTC-t anno Attiny13A valósítottam meg, így annak az ADC vel mérem az akku feszt is. Mondjuk írtam egy soros portos bitbanget mert hw nincs az AtTiny13A-n, de vannak újabb verziók is kis fogyasztással :-)
Szerk:
UPSZ lehagytam 2 P-s MOSFETet meg TP4056 Lipo aksi töltés és mélykisülés ellen....
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold