Új hozzászólás Aktív témák

• Aryes

nagyúr

válasz vegyszer #21543 üzenetére

Nem lenne egyszerűbb a Windows szülői felügyelet (Family Safety)? Nálunk 2 gyereknél is remekül működik. A beállított időben kijelentkezteti a gyereket a gépből.

De a routerben is szokott lenni (nálam legalábbis van) szülői felügyelet, ami pont ezt csinálja, levágja a netről a gépet.

Az általad leírt feladatra viszont van egy sokkal cizelláltabb módszerem! ;] Van a gyerekek gépére telepítve egy-egy TightVNC szerver, ez a Windows-zal indul és kikapcsolásig működik, a tálcán se látszik. Ezzel tudom távolról felügyelni a gépet, például ha nem vagyok otthon, be tudom írni az admin jelszót stb. Meg rá tudok nézni, milyen disznóságot művel. :U
    Na most, amikor nem hajlandó kikapcsolni a gépet, belépek, és elkezdem b*szogatni az egeret. Vagy az ESC-et nyomogatom, hogy bejöjjön a menü. Egy FPS közben bármikor 1-3 percen belül garantáltan célra vezet. ;] ;] ;]

Ha mégis maradnál az eredeti tervnél: egy DIY oszcilloszkóp alkatrészei közt találtam ezt: AQY210EH PhotoMOS, nem tudom mi a magyar neve, FET-es optocsatoló, AC-t is lehet vele kapcsolni, talán az UTP kábelt kapcsolgatni is jó lenne!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés