- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegyszer #21543 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb a Windows szülői felügyelet (Family Safety)? Nálunk 2 gyereknél is remekül működik. A beállított időben kijelentkezteti a gyereket a gépből.
De a routerben is szokott lenni (nálam legalábbis van) szülői felügyelet, ami pont ezt csinálja, levágja a netről a gépet.
Az általad leírt feladatra viszont van egy sokkal cizelláltabb módszerem!
Van a gyerekek gépére telepítve egy-egy TightVNC szerver, ez a Windows-zal indul és kikapcsolásig működik, a tálcán se látszik. Ezzel tudom távolról felügyelni a gépet, például ha nem vagyok otthon, be tudom írni az admin jelszót stb. Meg rá tudok nézni, milyen disznóságot művel.
Na most, amikor nem hajlandó kikapcsolni a gépet, belépek, és elkezdem b*szogatni az egeret. Vagy az ESC-et nyomogatom, hogy bejöjjön a menü. Egy FPS közben bármikor 1-3 percen belül garantáltan célra vezet.Ha mégis maradnál az eredeti tervnél: egy DIY oszcilloszkóp alkatrészei közt találtam ezt: AQY210EH PhotoMOS, nem tudom mi a magyar neve, FET-es optocsatoló, AC-t is lehet vele kapcsolni, talán az UTP kábelt kapcsolgatni is jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest