- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyire én tudom az stm32 2.8V-ot is bírja, így alapvetően ezzel nem lenne gond. Esetleg a hozzá tartozó szenzor vagy kijelző már nem biztos vagy a szenzor lenne pontatlan. Nem tudom biztosan, csak felmerült bennem.
Emiatt talán jó volna valami 3.3V (vagy épp 5V) közeli érték fixen.Szóval boos-buck a megoldás. Köszönöm a tippet.
Esetleg valami konkrét javaslatod is lenne a típusra vonatkozóan? Ha igen, azt megköszönném. Lehet hazai beszerzés is, 1-2 darabról van szó, nem kritikus a "kínai ár" megléte.Más1:
Látok olyan 2cellás BMS-t, amire azt írják, hogy nem balanszos. Ez pontosan mit jelent?
Amint az egyik cella eléri a 4.2V-ot lekapcsol mindkettő töltése vagy azt, hogy amint a két cella együtt eléri a 8.4V-ot akkor kapcsol le?
Utóbbi esetnek nem örülnék annyira.Más2:
Felmerült bennem, hogy több nyomógombot szeretnék valami "érintkező takarékos" (bocsánat, nem tudom a helyes kifejezést) módon bekötni.
Ez esetleg megoldható elméletileg valami ellenállás sorral?
Arra gondoltam, hogy esetleg amelyik gomb le van nyomva annak más-más ellenállása lenne és ezt mérve egy A/D bemeneten esetleg megállapíthatnám melyik volt az.
(Talán még két gomb együttes lenyomását is, fene tudja)
Kivitelezhető ez vagy hibás ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest