Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Feldobnám öcsém gépét egy kicsit, kapna max 3 méternyi WS2812b 60led/m szalagot, és kéne hozzá valami vezérlőt minél olcsóbban megoldani. Van ez a NZXT Hue nevű csoda, hasonlót szeretnék, csak jobb minőségben. Vezérlőnek egy Arduinora gondoltam, csak mivel még sose dolgoztam ilyennel, és látom, hogy van belőle elég sok verzió, ezért kezdetnek ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy melyik board lenne nekem jó erre a feladatra, esetleg mi kellhet még hozzá pluszba, hogy működőképes legyen az elképzelés. Nem akarok olyan tekergetős fizikai modult, elég lenne, ha PC-ről lehet állítani a fényerőt, a színt, esetleg színváltós futófényt csinálni.BUÉK mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold