Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Feldobnám öcsém gépét egy kicsit, kapna max 3 méternyi WS2812b 60led/m szalagot, és kéne hozzá valami vezérlőt minél olcsóbban megoldani. Van ez a NZXT Hue nevű csoda, hasonlót szeretnék, csak jobb minőségben. Vezérlőnek egy Arduinora gondoltam, csak mivel még sose dolgoztam ilyennel, és látom, hogy van belőle elég sok verzió, ezért kezdetnek ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy melyik board lenne nekem jó erre a feladatra, esetleg mi kellhet még hozzá pluszba, hogy működőképes legyen az elképzelés. Nem akarok olyan tekergetős fizikai modult, elég lenne, ha PC-ről lehet állítani a fényerőt, a színt, esetleg színváltós futófényt csinálni.BUÉK mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold