- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Nem értem, azért kérdezem.
Mivel nem értem nem tudom mit kérdeztek ti.De ez is egy értékadás:
const int ledPin = 6;
Mi a kettő között a különbség?
Ton-ton:
tehát amit a modul mellé letöltök a Library -ból az csak egy program kód részlet
Ezek szerint én is meg tudok írni egy modulhoz egy ilyet a modulhoz?
Mert amiket néztem, azok pár soros program részek a *.h -ban.
Illetve van még ott más kiterjesztés is.Azért kérdem, mert van egy másik hőmérséglet érzékelőm, és ott a példában csak celziusz van, nincs farentheit. Tudom, írjak egy átváltást,és kész, de ha tudja akkor minek. Viszont hogy tudom meg miket tud. Mármint milyen alap parancsok, vagy mik vannak benne, aminek ne íjak extra sorokat.
Remélem érthető amit szerettem volna kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged