Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Nem értem, azért kérdezem.
Mivel nem értem nem tudom mit kérdeztek ti.
De ez is egy értékadás:
const int ledPin = 6;Mi a kettő között a különbség?
Ton-ton:
tehát amit a modul mellé letöltök a Library -ból az csak egy program kód részlet
Ezek szerint én is meg tudok írni egy modulhoz egy ilyet a modulhoz?
Mert amiket néztem, azok pár soros program részek a *.h -ban.
Illetve van még ott más kiterjesztés is.Azért kérdem, mert van egy másik hőmérséglet érzékelőm, és ott a példában csak celziusz van, nincs farentheit. Tudom, írjak egy átváltást,és kész, de ha tudja akkor minek. Viszont hogy tudom meg miket tud. Mármint milyen alap parancsok, vagy mik vannak benne, aminek ne íjak extra sorokat.
Remélem érthető amit szerettem volna kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- PlayStation 4 Slim 1TB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold