Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Üdv!
Még ismerkedek az Arduino programozással, sikerült beleszaladni egy fél napos szívásba.

Lemaradt két saját függvény végéről a visszatérési érték, az egyik hívta a másikat. (debug infóban volt az érték)
A második loop után totál lefagyott a program. Mindent 10x végignéztem oda-vissza. Átírtam egy csomó stringes részt (mem elfogyásra gyanakodtam), aztán egyszer csak észrevettem, hogy nincs return.Javítás után egyből elkezdett működni.
Egyébként félkész függvények voltak, az átadott adatokkal még nem dolgoztak.Miért siklik félre visszatérési érték nélkül a program? És miért nem mindját az első kör végén fagy le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold