- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #19474 üzenetére
Nincs rajta bootloader azt tudom
Csak azt nem mit jelent.Azt jelenti, hogy a rajta lévő usb-uart porton keresztül nem fogsz tudni rá programot feltölteni, csak egy ún. ISP segítségével. Hát, nem jó eszközzel kezded az ismerkedést... Ilyet miért árulnak egyáltalán?
A mostanit azért nem szúrtam be mert rengeteg sor hiba.
paste.bin-re szúrd be és azt linkeld ide. De amúgy amíg nem lesz felprogramozható lapod, addig mindegy is.
Meg tudsz kérni valakit? Esetleg egy Nano-t/UNO-t ha tudsz kölcsön kérni, azzal is életre lehet kelteni.Egyébként a library-knek eléggé meg van szabva a könyvtárszerkezete, ha nem úgy töltöd fel a fájlokat, ahogy az Arduino szereti, akkor előfordulhat, hogy nem találja meg. Egy screenshot kéne a /library könyvtárról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged