- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #15829 üzenetére
Ez egy aliexpresses amiről szó volt, amit még Janos250 linkelt régen. Nem pont ez, de hasonló: [link] Ez a kód amúgy: [link] Most nézem, hogy nekem is bent maradt egy Serial konfig, ami felesleges. Deepsleep simán csak a gyári arduinos függvénnyel van megoldva.
Igazad van, a kapacitásra nem is gondoltam. Szintén aliról rendeltem 3400mAh aksit, ami nem panasonicnak volt hirdetve, gyakori a "noname", de közben szerencsére valós kapacitású aksi. Eddig mindig sikerült ilyet rendelnem a visszjelzéseket erősen figyelembe véve. Szóval valószínű valami pana féle amit rendeltem, amúgy teszteltem és tényleg tudja a 3200-3400mAh kapacitást.
Jó ötlet az ULP, jobban utána kellene járni, de talán egyszer ezt is kipróbálom köszi az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest