Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Az, amiről nem tudok
De amúgy ja, azért azt nem gondolom, hogy a chip nélkülünk is elrejteget valamit előlünk és megy a háttérben valami olyan, amit nem lát se driver, se OS, se semmi... Csak meg ne lepődjünk egy következő nagy Snowden teregetésen, hogy ja, minden, ami elektronika, be van kiskapuzva az eneszéjnek
Windows ? 2 éve tiszta vagyok, kösz, soha.
Tartom virtuális gépben, megvett licensszel, Photoshop és pár hifitervező meg ilyesmik miatt, amik istennek se moccannak meg Linuxon, de ennyi.Debian, minimál install, és majd én felextrázom, igénytől függően. IoT-ben meg Raspbian (uaz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VR topik
- Milyen routert?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy ja, azért azt nem gondolom, hogy a chip nélkülünk is elrejteget valamit előlünk és megy a háttérben valami olyan, amit nem lát se driver, se OS, se semmi... Csak meg ne lepődjünk egy következő nagy Snowden teregetésen, hogy ja, minden, ami elektronika, be van kiskapuzva az eneszéjnek
Tartom virtuális gépben, megvett licensszel, Photoshop és pár hifitervező meg ilyesmik miatt, amik istennek se moccannak meg Linuxon, de ennyi.
ekkold