- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vargalex #15303 üzenetére
"Nincs is inicializálva a Serial"
"Abban soros porton megy ki az infó nem teló, hanem PC számára. De azzal se jutok előrébb."
Persze, de azt azért feltételeztem, hogy próba erejéig csak tett bele valami kiírást, nem anélkül várta hogy a serial monitoron megjelenjen valami.
"Az AP nevének meghatározása sem ördögtől való"
Igen, de ez AP, és ha be akarsz rá jelentkezni, meg kell keresned az SSID-t, hogy be tudj rá jelentkezni, míg ha te adsz egy SSID-t, akkor azt tudod. Egyik elegánsabb, másik kényelmesebb."az AP létrejön"
Persze, aboolean result = WiFi.softAP(AP_NameChar, "stargazing");
alapján kutya kötelessége létrehozni, ha csak nem valami idétlen
karaktersorozat van az SSID-ben (AP_NameChar), vagy nem rövidebb a PW ("stargazing") 8 karakternél.
Lehet épp azért nem látja, mert nem tudja, milyen néven keresse?
Vagy valami egyéb gond van, hogy az egész valami hardver ok miatt el se indul nála?
Mondjuk resetelve marad az ESP.Én egyébként az egészet kissé másként csinálnám. Nem szeretek minden app-ot felrakni a telefonra, inkább WEB-et használok.
Más, hogy én - mint írtam - mindig direktbe létre szoktam hozni az AP-, nem is próbáltam még anélkül soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged