- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vargalex #15303 üzenetére
"Nincs is inicializálva a Serial"
"Abban soros porton megy ki az infó nem teló, hanem PC számára. De azzal se jutok előrébb."
Persze, de azt azért feltételeztem, hogy próba erejéig csak tett bele valami kiírást, nem anélkül várta hogy a serial monitoron megjelenjen valami.
"Az AP nevének meghatározása sem ördögtől való"
Igen, de ez AP, és ha be akarsz rá jelentkezni, meg kell keresned az SSID-t, hogy be tudj rá jelentkezni, míg ha te adsz egy SSID-t, akkor azt tudod. Egyik elegánsabb, másik kényelmesebb."az AP létrejön"
Persze, aboolean result = WiFi.softAP(AP_NameChar, "stargazing");
alapján kutya kötelessége létrehozni, ha csak nem valami idétlen
karaktersorozat van az SSID-ben (AP_NameChar), vagy nem rövidebb a PW ("stargazing") 8 karakternél.
Lehet épp azért nem látja, mert nem tudja, milyen néven keresse?
Vagy valami egyéb gond van, hogy az egész valami hardver ok miatt el se indul nála?
Mondjuk resetelve marad az ESP.Én egyébként az egészet kissé másként csinálnám. Nem szeretek minden app-ot felrakni a telefonra, inkább WEB-et használok.
Más, hogy én - mint írtam - mindig direktbe létre szoktam hozni az AP-, nem is próbáltam még anélkül soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DUNE médialejátszók topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest