- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
üdv, kéne egy kis segítség. Próbálok egy butonboxot építeni, van már csak nem jó a panel az enkóderekhez, ehhez kell egy arduino pro micro (leonardo)
Meg is van a file hozzá, de nem tudom feltölteni, mert könyvtárt hiányol.
Problem:
file letöltve, arduino ide megnyitva
keypad + joystick library installed (az összes joy lib ami elérhető a könyvtárak kezelésében próbálva), nem fordul le mert a lenti hibát dobja.Megtaláltam githubon azt a joystick library-t ami kell, hozzáadtam a zip csomagot, sikeres, de továbbra is ugyanazt a hibát dobja
Mit hagytam ki?Arduino: 1.8.13 (Windows 10), Alaplap:"Arduino Leonardo"
ARDUINO_BUTTON_BOXV2:95:1: error: 'Joystick_' does not name a type; did you mean 'Joystick'?
Joystick_ Joystick(JOYSTICK_DEFAULT_REPORT_ID,
^~~~~~~~~
Joystick
C:\Users\abrah\OneDrive\Desktop\32-FUNCTION-BUTTON-BOX-master\ARDUINO_BUTTON_BOXV2\ARDUINO_BUTTON_BOXV2.ino: In function 'void setup()':
ARDUINO_BUTTON_BOXV2:101:11: error: expected unqualified-id before '.' token
Joystick.begin();
^
C:\Users\abrah\OneDrive\Desktop\32-FUNCTION-BUTTON-BOX-master\ARDUINO_BUTTON_BOXV2\ARDUINO_BUTTON_BOXV2.ino: In function 'void CheckAllButtons()':
ARDUINO_BUTTON_BOXV2:122:39: error: expected unqualified-id before '.' token
Joystick.setButton(buttbx.key.kchar, 1);
^
ARDUINO_BUTTON_BOXV2:126:39: error: expected unqualified-id before '.' token
Joystick.setButton(buttbx.key(i).kchar, 0);
^
C:\Users\abrah\OneDrive\Desktop\32-FUNCTION-BUTTON-BOX-master\ARDUINO_BUTTON_BOXV2\ARDUINO_BUTTON_BOXV2.ino: In function 'void CheckAllEncoders()':
ARDUINO_BUTTON_BOXV2:157:15: error: expected unqualified-id before '.' token
Joystick.setButton(rotaries(i).ccwchar, 1); delay(50); Joystick.setButton(rotaries(i).ccwchar, 0);
^
ARDUINO_BUTTON_BOXV2:157:70: error: expected unqualified-id before '.' token
Joystick.setButton(rotaries(i).ccwchar, 1); delay(50); Joystick.setButton(rotaries(i).ccwchar, 0);
^
ARDUINO_BUTTON_BOXV2:160:15: error: expected unqualified-id before '.' token
Joystick.setButton(rotaries(i).cwchar, 1); delay(50); Joystick.setButton(rotaries(i).cwchar, 0);
^
ARDUINO_BUTTON_BOXV2:160:69: error: expected unqualified-id before '.' token
Joystick.setButton(rotaries(i).cwchar, 1); delay(50); Joystick.setButton(rotaries(i).cwchar, 0);
^
Többszörös könyvtárak találhatók ehhez: "Joystick.h"
Használt: C:\Users\abrah\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\AxisJoystick
Nem használt: C:\Users\abrah\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\arduino_359517
exit status 1
'Joystick_' does not name a type; did you mean 'Joystick'?
Ennek a jelentésnek több információja lehetne
a "Bővebb kimenet mutatása fordításkor"
opció engedélyezésével a Fájl -> Beállítások-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest