- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
inf3rno #1490 üzenetére
A webböngészőben a kinyert adatokat lehetne megnézni, de pl. funkciókat lehetne ki-be kapcsolni is, pl. hogy szobánként ki-be lehetne kapcsolni a monitorozást. Tehát lenne vezérlés is.
Egyelőre PC-re kötve futna, aztán ha működik, netes elérést megvalósítása is jöhet, addig még majd kiderítem hogy hogyan lehet biztonságosan megoldani, legegyszerűbben.Persze én is úgy gondolom, hogy előbb működjön vezetékesen. Aztán majd meglátom, lesz-e továbbgondolva, meg tudom-e oldani.
Hardverben nagyon nagy az eltérés a pi javára, de azért kérdezgetek hogy nehogy ágyúval verébre eset legyen.
(#1492) gyapo11 :
Még nem nagyon érkeztem visszaolvasni a topicban, igyekszem.
Úgy szeretném megoldani a dolgot, hogy önálló rendszer legyen. Ne a PC tároljon, számoljon, mert ahhoz üzemelnie kell. Önállóan működjön az eszköz. Amitöl függni fog, az a router a netkapcsolat biztosítása miatt, de azt sosem kapcsolom ki. Ill. az esetleges áramkimaradások, de nálunk nem szokott lenni, valamint lehet hogy meg tudom majd azt is oldani, mondjuk power bank-rol.
Úgy látom, az adatbázis, számítási igények miatt a pi lenne a jó vonal nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kempingezés és sátrazás
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest