- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
látszolag nem sok változott, de talán igy kevésbé felismerhető karakterek vannak .
aryes: mint irtam lehet , hogy a komunikácio félreérthető volt akkor, mert azokat a példakapcsolásokat amiket néztem , azok is I2C kapcsolás volt felhuzo ellenállások nélkül csak a 4 kábel. Vagy én értem félre, hogy ha valamit az SA és SDL-re teszek az azt jelzi, hogy I2C be akarom használni, ha viszont meg valamelyik másik számos pinre akkor soros kapcsolásra.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell ellenállás a I2C-hez, mert olvastam a müködéséről, csak azt gondolom, hogy talán azok a modulok amiket használok és néztem már alapbol tartalmaz mindegyik modul ilyen elleállást és ezért már nem is kell pluszba.
És majdnem ugyan e a helyzet a 5v vs 3.3 volttal is. Amiket néztem kapcsolásokat mindenki csak direkten rádugta az 5Vra és meg sem emlitették, hogy nem lenne jó az 5 v neki hanem csak 3.3.
Ezért vagyok néha megzavarodva, hogy mikor mit hogyan használjak és hova tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest