- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
látszolag nem sok változott, de talán igy kevésbé felismerhető karakterek vannak .
aryes: mint irtam lehet , hogy a komunikácio félreérthető volt akkor, mert azokat a példakapcsolásokat amiket néztem , azok is I2C kapcsolás volt felhuzo ellenállások nélkül csak a 4 kábel. Vagy én értem félre, hogy ha valamit az SA és SDL-re teszek az azt jelzi, hogy I2C be akarom használni, ha viszont meg valamelyik másik számos pinre akkor soros kapcsolásra.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell ellenállás a I2C-hez, mert olvastam a müködéséről, csak azt gondolom, hogy talán azok a modulok amiket használok és néztem már alapbol tartalmaz mindegyik modul ilyen elleállást és ezért már nem is kell pluszba.
És majdnem ugyan e a helyzet a 5v vs 3.3 volttal is. Amiket néztem kapcsolásokat mindenki csak direkten rádugta az 5Vra és meg sem emlitették, hogy nem lenne jó az 5 v neki hanem csak 3.3.
Ezért vagyok néha megzavarodva, hogy mikor mit hogyan használjak és hova tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest