- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Sokszor jó a sw megoldás, az én teszt óraprogramomat is egy sima kontaktussal vezéreltem, 50 ms körüli időt vártam, és tévesztés nélkül működött jól. De koszosabb vagy oxidos, szulfidos stb. érintkezőkkel, lassúbb nyomással, remegő kézzel adódhatnak problémák, vagy már olyan hosszúra kell nyújtani a várakozást, ami gondot okoz. Az én tesztem mikrokapcsolóval az volt, hogy a legrövidebb pöccintés is 50 ms körüli időre zárta az áramkört. Ez nyilván kapcsolótól és kéztől függ. De így 150 ms-on belül simán be tudok vinni két pöccintést, viszont ha 100 ms-ot vár a program, akkor már nem. Hw megoldással pedig bármennyit, ott az emberi képesség a határ. Pl. zongora billentyűket 4 ujjal simán lehet gyorsabban nyomogatni. 4 billentyűt egymás után. De akár egy db mikrokapcsoló is képes gyorsabb működésre, ha nem ember nyomogatja, hanem szalagon haladó dobozok vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Milyen házat vegyek?
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged