- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus #12847 üzenetére
"Ti egyébként többnyire ESP-vel játszatok, nem is Arduinoval?"
De, arduinoval. ESP chipet tartalmazó arduinoval!Én igen, én ESP32-vel játszadozom. Van 5V-os táp bemenete is a lapok többségénak. Az esetleges gond nem is a táppal van, hanem, hogy a hozzá kapcsolt szenzorok mit tudnak.
"Teljesen megszoktam az Arduino library rendszerét."
Az ESP lapokat is beillesztették az arduino rendszerbe, ezért a megszokott dolgok UGYANÚGY mennek általában, változtatás nélkül.
Összesen annyi a teendő, hogy az arduino IDE-ben másik lapot jelölünk ki, nem az UNO-t (pont ugyanúgy, mint ha pl. megát akarnánk UNO helyett). A különbség annyi, hogy pluszként mennek a C++ szabványos utasításai is. Pl. cin, printf, párhuzamos futtatás, stb.
Az ESP32-nél azért az sem elhanyagolható, hogy KETTŐ teljesen független fizikai mag van benne, így, ha valami időkritikus, akkor azt rakjuk az 1-es magra egyedül, minden egyéb meg mehet a nullásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest