Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Janos46
üzenetére
Ehhez érdemes tudni, hogy nem mindig az egyenlet megoldása a könnyen járható út.
Pl. gimiben említette a matektanár a feladatot, miszerint kikötünk egy birkát legelni, lerágja a füvet egy körben. A kérdés az, hogy hova verjük le a karót, hogy már csak feleannyit tudjon legelni.
Megtaláltam a képletet, körből egy rész kivágva egy ugyanakkora körrel, de az egyenlet mindkét oldalán szögfüggvény volt, nem volt ötletem, hogy ezt hogyan lehet megoldani. Fogtam egy merkur nevű számolóprogramot (még dos alatt futott), és századmásodperc alatt kiszámolta iterációval 8 tizedesjegyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold