Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
EasyEDA és a hócipő.
Arra gondoltam, hogy az a baj, hogy ami libraryket csináltam, azt nem nulláról kezdtem, hanem más készet alakítottam, viszont a mm-coll váltás miatt egy picit elcsúsztak egyes furatok. Megcsináltam teljesen újra, mindent collban.
Pont ugyanazok az elemek vannak benne, mint az előbb, nem több.
Erre meg azt mondja:
"NetIncompletes.calculate_net_items: to many items"
Ilyet a Google se talál se egy o-val, se kettővel.
Van egy ilyen hibajelzés is:
"Wiring:read_net_id: String expected"
De hogy hol, mi, arról semmi infó. Átnéztem, de semmi olyasmit nem találtam, ami okozhatná.
Erre legalább Google ad találatot: a support azt javasolja, hogy csinálja meg kézzel a vezetékezést. Na, ezzel ki vagyok segítve. Akkor minek van autoroute, legalább egy részét megcsinálná!Na, de miért tudta korábban, és miért nem most?????
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vicces képek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold