- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Hú, a francba, tényleg.
Bármit nézek, amik a kosaramban vannak, és mikor beraktam még ingyen volt a szállítás, most már mind + 1200 Ft a szállítás, csak priority tracked van Magyarországra, más , ingyenes nincs. Úgy látszik, ők is besokalltak, hogy a track nélküli szállításra honfitársaink sorra azt jelzik vissza, hogy nem érkezett meg, és visszakérik az árát.
Nekem eddig nem tűnt fel, mert amiket mostanában rendeltem (pl. mask) azoknál inkább szándékosan kifizettem a gyors szállítás felárát, csak gyorsabban megjöjjön.
PL ez csak UK-ból ingyenes a szállítás, viszont ott az árban már eleve benne van a szállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest