Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Hú, a francba, tényleg.

Bármit nézek, amik a kosaramban vannak, és mikor beraktam még ingyen volt a szállítás, most már mind + 1200 Ft a szállítás, csak priority tracked van Magyarországra, más , ingyenes nincs. Úgy látszik, ők is besokalltak, hogy a track nélküli szállításra honfitársaink sorra azt jelzik vissza, hogy nem érkezett meg, és visszakérik az árát.
Nekem eddig nem tűnt fel, mert amiket mostanában rendeltem (pl. mask) azoknál inkább szándékosan kifizettem a gyors szállítás felárát, csak gyorsabban megjöjjön.
PL ez csak UK-ból ingyenes a szállítás, viszont ott az árban már eleve benne van a szállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Titan Quest II
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold