- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Melorin #12445 üzenetére
Ezek a ledek zabálnak rendesen. Tehát led táplálása: külső, 5V-os táp. Értelemszerűen a GND és a +5V közé.
Arduino táplálása pl.USB-ről. Led szalag, Arduino összekötés: GND-GND, megfelelő pin(Arduinon)- dataszalagon).
Amikor összekötötted az Arduinot,és a szalagot, adj USB-t az Arduinora. Elvileg az Arduino elindul,semmi egyéb. Utána add a tápot a szalagra, hogy lásd,mi történik. Elvileg működik a szalag.
Azért én mindenképpen a fordított polaritásra gondolnék! Én is vettem a múltkoriban olyan tápból egy nyalábbal, amin fordítva van a csatiba bekötve a polaritás, azaz 0 belül, + kívül. Mellesleg én is WS2812-höz használom őket,konverter közbeiktatásával.
(Végre normális könyvtárba raktam a régebben elkészült ESP32-re való WS2812 meghajtó drivereket. Most(is) látom, mennyire jó az ESP32: 8 led szalagot tud(na) párhuzamosan kezelni különböző mintákkal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Formula-1
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged