- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahá! Világos. A legegyszerűbb, ami eszembe jut, hogy egy TTL szintű FET-et köss rá, az bírja majd árammal.
A második legegyszerűbb, hogy egy-egy ledet használj (vágj le) a ledsor elejétől jelformázónak, erre az egy ledre próbálj több ledsort kötni! Ha a vezérlő 3 ledet el tud látni, akkor próbáld ki, hogy ha egy darab ledre több ledsort kötsz, mennyit bír el? Ha egy led elbír mondjuk két ledsort, akkor már 6 ledsort tudsz vele üzemeltetni.Most olvastam el jobban, amit írtál: én először azt hittem, hogy kipróbáltad 10 ledsorral, és nem sikerült, csak 3-al. De ezek szerint csak úgy gondolod, hogy nem fogja bírni? Dehát nem látok okot, miért ne mehetne, hiszen az csak digitális adat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest