- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Nyákot ritkán forrasztottam/forrasztok, általában led-eket, ellenállásokat, vezetékeket szoktam, azokhoz mindig jó volt, sosem volt semmi baj, nagyon jól letisztítja, amit kell. A rajt maradással szokott gond lenni, hogy nagyon lassan szárad, van, hogy napokig rajt marad, ha nem törlöm le, ezért gondoltam, hogy valahol maradhatott és összezár valamit. De akkor szerzek rendes no-clean folyasztószert. Tudnál esetleg linkelni oldalt, vagy boltot mondani, ahol kapok nemdrágán ilyet? Neten rendelni nem olcsó. Esetleg kis-elektronikai boltban, vagy hol lehet ilyet venni?
Amúgy így néz ki most a Nano-n az összeállítás:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged