Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
_q: nem esp32-vel fogom, szerintem sima uno-val. Az esp32 amúgy is csak 1V-ig tudna mérni, a servo-nak meg 5V kell, nem hiszem, hogy össze merném kötni a kettőt, mert véletlenül rákerül az 5V az adc-re, aztán kiszáll belőle a füst, ami működteti.
Gergosz2: nagyjából értem, amiről beszélsz, de ha esetleg kapcsolási rajzot is tudnál hozzá mellékelni, azért hálás lennék.
Az analóg jel mérése nem kimondottan lenne fontos, az általad javasolt módszerrel ugyanis digitális jelet is elő lehetne állítani, ami tökéletesen megfelelne a célra, tudniillik lenne egy stall trigger jel, a köztes értékekre nem igazán vagyok kíváncsi. Milliohmos ellenállást honnan vegyek? Nem lesz az egész borzasztóan zajérzékeny?
" Egyrészt azért mert elpirítanál rajta I^2*R teljesítményt"
Nem lenne ott akkora veszteség, mert a servo-nak csak pillanatokra ugrik meg az áramfelvétele, de valóban, elfűtenék vele egy kis energiát.
"másrészt a motor villamos időálandóját is eltolod vele."
Ezt ki tudnád fejteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold