- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ez nem az amire én gondoltam.
Alapból van egy ESPNow kapcsolat, így a fő ESP amin fut a webserver az AP módban van. Ez így megy is, viszont a routerre fel kell csatlakozzon az NTP lekérés miatt és mivel a router hálózatán keresztül akarom elérni a webservert. Na most a routerre csatlakozás nekem direkt módon, a kódba beírva megy. Ha viszont egy másik routerre akarok csatlakozni, mert vagy máshol van az eszköz vagy routert cserélek, akkor be kell írnom a router új SSID-jét, ehhez új kódot kell fordítani és rátölteni az ESP-re.
Van a wifimanager opció ami elvileg ebben segítene, de nem tudom rátölteni az ESP-re mert hibát ír ki rátöltésnél. Ez lenne amit szeretnék, van kép illusztráció is hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Mobil flották
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Jogász topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest