Új hozzászólás Aktív témák

• _q

addikt

Sziasztok!

Megy már december óta 2db ESP32 ESPNow-al. A master meghajt egy kijelzőt, webszerver megy rajta amivel google chart-on látható 19-24 óra adat (10 percenkénti mérés van) és a saját belső memóriájába menti. Júniusban lemerült a kinti egység, illetve volt pár áramszünet, így nem tudom pontosan, hogy hány napig ment a leghosszabb ideig, de volt 1.5 hónap minimum.

Ennyi a bevezető. Most az a jelenség, hogy kb. 1-2 nap után hiába akarom megnézni a local ip címen a mért adatokat nem tölti be. Resetelem akkor megint jó, de szintén X nap múlva nem tudok ránézni és ahogy írtam néhány hónappal ezelőtt még akár több mint 1 hónap után se volt gond. Lehet hogy valami a memóriával van? Már csökkentettem a tárolt mennyiséget, de sajnos így is "kifagy" a webes rész, nem tudok ránézni. A kijelző működik, tehát maga az ESP nem fagy ki. Lenne ötletetek mi lehet a gond?

Másik amiben gondolkodom, lehet jobb lenne raspberry-n megoldani a webszerver részt. Ez vajon megoldható úgy, ha a raspberry-n menne mosquito vagy valami hasonló ajánlott loggoló + torrent + média szerver, később meg ki tudja még mi?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés