- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
válasz
robohw #11144 üzenetére
Köszönöm, kb én is valami ilyen megoldásban gondolkodtam.
(#11145) Gergosz2 : Sajnos az se megengedett magában, mm használható, de mindenképp kell a mikrokontroller mellé.
Még egy másik kérdés, ha szabad. A végén majd mindkét eszköz egy tápról menne, meg rakok majd össze hozzá egy szünetmentest. A lényege az lenne, ha elmegy a hálózati fesz, akkor még aksikról tudjon menni annyit az arduino amíg elveszi a feszt a pitől, majd ha újra van hálózat visszaadja neki. A konkrét kérdésem az lenne, hogy a 230-at hogyan tudnám figyelni? Láttam feszültség szenzorokat arduinohoz, abból ha van 230ac verzió az megfelelő lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest