- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
válasz
robohw #11144 üzenetére
Köszönöm, kb én is valami ilyen megoldásban gondolkodtam.
(#11145) Gergosz2 : Sajnos az se megengedett magában, mm használható, de mindenképp kell a mikrokontroller mellé.
Még egy másik kérdés, ha szabad. A végén majd mindkét eszköz egy tápról menne, meg rakok majd össze hozzá egy szünetmentest. A lényege az lenne, ha elmegy a hálózati fesz, akkor még aksikról tudjon menni annyit az arduino amíg elveszi a feszt a pitől, majd ha újra van hálózat visszaadja neki. A konkrét kérdésem az lenne, hogy a 230-at hogyan tudnám figyelni? Láttam feszültség szenzorokat arduinohoz, abból ha van 230ac verzió az megfelelő lenne?
-
XharX
aktív tag
Sziasztok!
Egy projektben szeretnék segítséget kérni. Egy arduinoval szeretnék egy rapsberry pi-hoz hardveres watchdogot készíteni. Elsőre még egy nagyon egyszerű rendszer lenne a cél, fagyás esetén (írok egy-egy programot az eszközökre amivel ezt nézhetem, ez számomra a könnyebb része) az arduino elvenné a tápot a pi-től majd pedig visszaadj. Egy relét szeretnék erre a célra használni, de nem vagyok tisztában azzal, hogy a pi tápellátása így hogyan lenne könnyen megoldható. Vagy a 230V felől a tápkábelt kötöm be egy arduinorol vezérelhető relébe és kész?
Plusz a kettő tápellátását egy helyről akarom megoldani a későbbi célok miatt, erre van lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest