- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
válasz
robohw #11144 üzenetére
Köszönöm, kb én is valami ilyen megoldásban gondolkodtam.
(#11145) Gergosz2 : Sajnos az se megengedett magában, mm használható, de mindenképp kell a mikrokontroller mellé.
Még egy másik kérdés, ha szabad. A végén majd mindkét eszköz egy tápról menne, meg rakok majd össze hozzá egy szünetmentest. A lényege az lenne, ha elmegy a hálózati fesz, akkor még aksikról tudjon menni annyit az arduino amíg elveszi a feszt a pitől, majd ha újra van hálózat visszaadja neki. A konkrét kérdésem az lenne, hogy a 230-at hogyan tudnám figyelni? Láttam feszültség szenzorokat arduinohoz, abból ha van 230ac verzió az megfelelő lenne?
-
XharX
aktív tag
Sziasztok!
Egy projektben szeretnék segítséget kérni. Egy arduinoval szeretnék egy rapsberry pi-hoz hardveres watchdogot készíteni. Elsőre még egy nagyon egyszerű rendszer lenne a cél, fagyás esetén (írok egy-egy programot az eszközökre amivel ezt nézhetem, ez számomra a könnyebb része) az arduino elvenné a tápot a pi-től majd pedig visszaadj. Egy relét szeretnék erre a célra használni, de nem vagyok tisztában azzal, hogy a pi tápellátása így hogyan lenne könnyen megoldható. Vagy a 230V felől a tápkábelt kötöm be egy arduinorol vezérelhető relébe és kész?
Plusz a kettő tápellátását egy helyről akarom megoldani a későbbi célok miatt, erre van lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Max
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest