Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Olajnyomás"
https://www.ebay.com/itm/0-3m-Wire-Pressure-Transducer-or-Sender-Sensor-for-Oil-Fuel-Diesel-Gas-Air-Water/172992432465?hash=item2847270951:m:m6lmraNbOpqMwaLfpGJ7qPg
Ehhez is kell ADC. Nekem bevált, de kalibrálni célszerű.Én autó benzinpumpa menet közbeni hibakereséshez használtam pár ével ezelőtt. Mobiltelefonon mutatta az aktuális benzinnyomást.
A fogyasztás mérésre én is kíváncsi lennék. A gyári megoldások - tudtommal - az injektor jeléből számítják, mert az áramlásmérők olyan pontatlanok, hogy a visszafolyás miatt használhatatlan a jelük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold