- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Teasüti #10193 üzenetére
Lehet, hogy egyszerű, de pont azt a módszert követi ("megszakítást használni és programból számolni") amire korábban azt írtad, hogy lehetőleg ne.
Amit korábban linkeltél PCNT-s rotary encoder dekódolás szintén nem működik, ha nincs prellmentesítve a dekóder (ami túlárazottá teszi az egészet), ezt a kört már korábban lefutottam és itt leírtam.
Nekem úgy tűnik szisztematikusan megtalálod (előnyben részesíted) a rossz módszereket, csak azért mert az egyszerű.
Nem saját saját microchipet tervezek, hanem a gyártó által tervezett, utólag meghatározható logika összeköttetéseket határozom meg (ami tudtommal tényleg hasonló a digitális microchip-ek tervezéséhez).
Lelkes hobbisták így szokta retro gépeket/procikat összedobni (nem érdekel a téma csak érdekesség).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest