Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
A második rajzfilmesebb, az első viszont élesebb. Ami nem tetszik, hogy a bal felső sarka nagyon sarok. Nem lehetne a fejformát tovább folytatni?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Ez nagyon szép lett.
BioNiCMaN: A helyedben lemondanék erről az avatarról. Ez a fejrész még mindig olyan, mintha nem lenne befejezve. Szvsz ebből jobbat nem lehet kihozni.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Mivel én is elértem az őstagságot, szeretnék kérni én is egyéni avatart. E három lehetőség merült fel. Kinek melyik tetszik, illetve mit lehetne javítani rajta? Előre is köszönöm.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Köszönöm. Nekem is az első tetszik. Akartam még pirosíttatni rajta, azért születtek a másik variációk is, de azok meg így olyan idétlenek lettek.
-
ladybug
őstag
válasz Kicsirics77 #1588 üzenetére
Ne haragudj, nem tudok segíteni. Én sem magam csináltam, hanem megkértem vkit.
-
ladybug
őstag
válasz FehérHolló #1595 üzenetére
Hát, igen. Kb annyi van. Pl., hogy magunknál maradjunk, a fehér holló és a katicabogár képét az emberek nem az "arcuk" miatt tudják felidézni. Egyszerűen nem erről jellegzetesek.
-
ladybug
őstag
válasz Brutforsz #1591 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, és lenne még egy kérésem. Légyszíves készítsd el a kicsi változatot is, aztán átrakom a másik topikba a készeket. Köszönöm.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz poffsoft #2388 üzenetére
Nem akarsz inkább másik avatart keresni? Ez, hogy is mondjam....? Mivel őszinte vagyok, annyit mondok csak, hogy rusnya. Bocs...
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz poffsoft #2445 üzenetére
Véleményt nem tudok, inkább nem akarok mondani olyasvalamiről, ami nem tetszik.
Egyszerűen úgy érzem nem illik bele a Ph-s összképbe. Nem vicces, vagy titokzatos, vagy aranyos, vagy zord, vagy fura, hanem egyszerűen csúnya.
Bocs, itt be is fejeztem, ez csak az én hülye véleményem.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz Agostino #2556 üzenetére
Szerintem sokkal jobb, mint az eredeti. Ez a narancsos árnyalat jó ötlet.
poffsoft: A kékes szín túl egyszínűvé tenné. Szerintem maradj ennél.
-
ladybug
őstag
válasz Agostino #2574 üzenetére
Ez a piros háromszög határozottan feldobja. Nekem tetszik.
A sas csodaszép lett. A szeme talán lehetne élesebb, sárgább, hogy jobban kitűnjön.
-
ladybug
őstag
Szerintem szép, mert így a fórum felé "fordul". De találtam ilyen verziót is:
[link]A többi pedig már szinte egyáltalán nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
Arca nem kell. Miért kéne? Ez így mutat jól. Szvsz sokkal komolyabbnak hat, ha nincs arca. A cica játékossá teszi. Ha a hold arcot kap kissé komolytalanná válik.
-
ladybug
őstag
Ez kicsit túlzás szerintem. A hold sárgasága ne legyen ennyire élénk, és a lukakat tedd vissza. Úgy természetesebb. A cicának pedig ne legyen nyelve.
Mod: Már megint túl kritikus vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz Agostino #2612 üzenetére
A profilos kicsit még rajzosítsd. Így elég fotószerű még. Egyébként más tökéletes rajta.
Az első kép pedig mintha pixeles lenne.Mod: Kérlek, szóljatok le, ha nagyon kritizálok.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #2685 üzenetére
Ez a béka tuti jó. A másik is jópofa, de ez a koronás, leveles még jobban tetszik.
-
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #2692 üzenetére
Én meg folyton csak kritizálok.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #2695 üzenetére
Nekem ez nagyon tetszik.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #2735 üzenetére
Szinte alig látok különbséget, de nincs gond vele.
didyman: Engedelmeddel még keresgéltem.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Szerintem az utolsó jó lehet.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #2748 üzenetére
Tetszik.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nekem tetszik. Kicsit a csillogást még vedd le.
És ne add fel. Gyakorlat teszi a mestert. Ügyes vagy, és lelkes. Dolgozzgass csak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest