Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz Szten Márs #5719 üzenetére
Üdv.
Lehetséges - részben. A múltkor néztem, de a teljes alakos valahogyan nem lett az igazi. Egy galléros, esetleg csak fejes viszont minden további nélkül megjátszható.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Kampone
tag
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #5722 üzenetére
Szerintem is gallerral, jo kis avatart ki lehet hozni belole.
Kampone: nagy kepeket linkben pls legkozelebb, ne kepkent.
Assuming Control
-
7
addikt
válasz Szten Márs #5733 üzenetére
Nem ertek hozza, de nem lehet, hogy az 5 hsz-szel elotted levo otlet neked is segitene? [link]
-
Hasek
Közösségépítő
-
v.tom
őstag
válasz Szten Márs #5736 üzenetére
Én kaptam az imént említett jótanácsot, és tényleg sokkal jobb eredményt lehet vele elérni. A Photoshop-ban a módok közötti váltást az Image/mode menüben találod meg.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Szten Márs #5738 üzenetére
Ha érdekel az arckép szerkesztés, akkor >ITT< olvasgathatsz, tanulmányozhatod. Még nincs befejezve, de idővel a hátralévő részeket is elkészítem, és közzéteszem.
Szemét jobban felnyitottam:
Üdv. H
-
Agostino
addikt
válasz Szten Márs #5741 üzenetére
Üdv.
Egy akkor már tőlem is:
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz Szten Márs #5744 üzenetére
Üdv.
Nem, nem rossz a szemmértéked, bár a dolog kicsit csalóka is. Mindkettőnk, vagyis Tiv és az én avatarom is 3 illetve 2 pixellel magasabb. Mindkét esetben azért, mert egy tincs túllóg az a kereteken - hozzá kell tenni, amikor ezek készültek, még nem volt ennyire szigorúan nézve a méretszabály. Indokolt esetben persze most is ki lehet csúszni a keretek közül, de itt nem tartom lényegesnek annyira. Az 50-es magasság megvan, széltében pedig 38, vagyis tökéletesen beleillik a 40*50-es favorizált keretbe. Oldalra ki lehet lógni, az nem vészes, magasságra kell ügyelni inkább.
-
Agostino
addikt
válasz Szten Márs #5746 üzenetére
Üdv.
A leveszed kicsire mindig homályos lesz, ilyen ez popszakma, méretcsökkenés ezzel jár.
Nagy és kicsi galléros:
,
Nagy és kicsi gallér nélküli:
, .
Nekem a kicsiből is a galléros jön be inkább.
-
Kidus
őstag
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #5815 üzenetére
Hamár itt tarunk én is próbáltam már többször megfejteni, hogy mi lehet a képeden. Én a Kidus által felvázoltak mellett még valami LEGO dologra tudtam asszociálni amíg meg nem mutattad most a nagy képet...
Feel Good Inc.
-
Agostino
addikt
válasz Szten Márs #6047 üzenetére
Üdv.
Készítek belőle egy új változatot, ahol sokkal jobban rámegyek az arcra - vélhetően máshol ez megszorításokkal jár a képen. Ha úgy sem akar összejönni a dolog, akkor majd kitalálunk valamit.
Komolyan nem ismered fel? Nézd meg a haját, a szemeit... ejjj... : )
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #6047 üzenetére
Nem veto-ok az arca, azt hiszem mondtam is akkor, ha nem akkor elnezest.
Igyekszem mindig mondani.
Valahogy nem volt szerencses a vonalak elrendezese az arcan
De ettol meg bekerheted, emiatt senki nem fog vetozni, neked kell tudni, hogy akarsz-e ilyen avatart, vagy inkabb varsz egy masik verziora.Assuming Control
-
Agostino
addikt
válasz Szten Márs #6370 üzenetére
Üdv.
Igen, próbálkozok majd még vele, azonban 22-e előtt kizárt sajnos. Ha az későn van, megkeresem a PSD-t és feltöltöm, hátha valaki gyorsabban megcsinálja.
-
Agostino
addikt
válasz Szten Márs #6370 üzenetére
Üdv.
Megkésve bár, de:
Ennél jobban nem tudom a vonalakat megcsinálni sajnos. Teljesen újraszíneztem az arcát, illetve hangsúlyosabb vonalakat kapott.
Mod: elszabtam a linkelést.
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #6466 üzenetére
Belefer igy is, ha nem log ki szemre a tobbi kozul.
Neha megesik, foleg az ilyen gombfejueknel
Meglatjuk, csak most nem tudom megnezni hirtelen.
Ha megvan a kiskep, bekerheted azert.Assuming Control
-
ádyz
addikt
válasz Szten Márs #6469 üzenetére
Kidusé 58×52.
Enyém 48×52.
Agostinoé 53×52.Szóval nem lóg ki a sorból.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #6466 üzenetére
A méretével nincs gond. Inkább azzal, hogy szerintem teljesen kivehetetlen, hogy mit ábrázol.
Feel Good Inc.
-
7
addikt
válasz Szten Márs #6473 üzenetére
Én szívem szerint a szája körül alakíthatnék valamit. Ha nem tudnám, hogy anatómiailag arrafele a szájának kéne lenni, fogalmam sem volna, mi az ott.
-
7
addikt
válasz Szten Márs #6486 üzenetére
Értem. Szóval az az álla meg a nyaka. Nem tudom, mit lehetne vele kezdeni, hogy jól kivehető legyen kicsiben is.
-
7
addikt
válasz Szten Márs #6488 üzenetére
Nem, nekem tényleg a nyaka nem jött át. Most, hogy mutattad a nagy képet, már láttam.
De tényleg próbáld meg Bontát, több esélyt látok rá.
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #6488 üzenetére
Mondjuk meg lehetne nezni a szemei kozt a ket csik nelkul is.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #6495 üzenetére
En mondtam, hogy tolem bekerheted
Bar en mar a multkor is ezt mondtam, mikor oregembernek neztem.Assuming Control
-
7
addikt
válasz Szten Márs #6497 üzenetére
Igazából ha láttam volna, hogy az ott a nyaka a gallérok között, akkor nem lett volna gondom. Kicsit eljátszom vele, és megmondom, hogy hogyan tudnám rendesebben kivenni az egészet.
-
7
addikt
válasz Szten Márs #6499 üzenetére
Meg is van. Nekem túl markánsak voltak az eredeti képnél a nyaki vonalak, azokat halványítottam, az "áll" vonalát meg kiemeltem kicsit. A színekkel való játékban nem vagyok az igazi, úgyhogy ez inkább csak egy vázlat, hogy lehessen látni, mire is gondolok tulajdonképpen, régit és újat egymás mellé téve:
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz Szten Márs #6502 üzenetére
Nyilvánvalóan. Ez csak egy ötlet volt, nem biztos, hogy működik. Az a baj, hogy így, hogy már tudom, mit kéne odalátni, én sem tudom megállapítani, jó-e.
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #6507 üzenetére
Szerintem eleg a yeti altal vazolt verzio is, elegge elesen elhatarolodik a fej vonala a nyaki resztol, en nem szinezgetnek a nyakan tovabb.
ádyz: Tolem rendben.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #6512 üzenetére
Tolem ennyi telik, nem sok latszik, talan valaki tud jobbat....
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Szten Márs #6507 üzenetére
Teljesen OFF leszek.
A mostani avatarodra először azt hittem, hogy már egyedi. Komolyan. ( ez sem ma volt, ejj a régi szép idők )
Linkelek néhány képet, ki tudja, lehet, hogy nem is a letépett állú kiccsávó a legjobb választás a következő 30 évre.
Erősen a szemeltakarós avatarodra asszociáltam.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Szten Márs #6515 üzenetére
Batou biztos megérti, én már nem annyira.
Annyi az egész, hogy nekem annyira nem jön át a karakter ebből a képből.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy esetleg a mostanidat kellene inkább átalakítani(főleg, hogy amikor meglátom akkor nekem Te nicked ugrik be ).
Ha neked a letépett állú kiccsávó jön be, akkor legyen az, majd megszokom, miattam aztán ne dobd el az elveid.
Még offabb:
Nálam érdekesen fog végbemenni az avatar ráncfelvarrás, mert én öregíteni szeretném majd Batou-t.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
7
addikt
válasz Szten Márs #6599 üzenetére
Nekem így elsőre tetszik, akár még lehet is belőle valami. De majd jönnek a sasszeműek is, ők biztos kiszúrnak benne valami hibát
-
MODERÁTOR
Ide bököm, így legalább a többiek is látják.
Szóval ezt a verziót is én csináltam, de közben még faragtam rajta és ezek lettek belőle.Nagy:
Ebből az első kép az eredeti változat (ami a #6599-ben is látható), a második lett talán a legjobb, a harmadik pedig egy világosabb, narancsosabb változat.
Kicsi:
Kicsiből csak ez az egy sikerült, ha nem tetszik a többieknek, majd faragnak egy újat.
Egymás mellett viszont szerintem nagyon jól néznek ki.UI: Fumoffu
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Kidus
őstag
Nem kell a mereten valtoztatni.
Erdekes a vagas viszont, de eldogadhato szvsz.
Meg Pompi velemenyeret varjuk meg, aztan tolem mehetAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #6605 üzenetére
Nezd meg, mekkora az enyem, es Pompie
Ha indokolt az osszenyomas, akkor persze meg kell lepni, de szerintem ez igy is jo.
Nezzuk meg kisebb kiadasban, utana szerintem te donthetsz, hacsak Pompi nem gondolja maskentAssuming Control
-
RoyalFlush
őstag
válasz Szten Márs #6613 üzenetére
A lábnélküli szerintem jobb. Méretben én talán a kettő közé tenném (~52x50px).
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #6613 üzenetére
Nincs gond a nagyobbik méretével sem igazán, de a kettő közötti lenne a tökély
Ja és nekem is a láb nélküli változat tetszik inkább, de ez már magánvélemény, a másikkal sincs gondFeel Good Inc.
-
kicsigeri
senior tag
válasz Szten Márs #7061 üzenetére
Köszi, csak nem találtam sehol sem hogy ki jogosúlt és ki nem.
Most már tudom hát akkor még legalább 149 napot kell várnom[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz Szten Márs #7822 üzenetére
ő az nem is őstag, csak senior nah de a lényeg hogy nagyon nem hasonlítanak
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
legiaap
félisten
válasz Szten Márs #8782 üzenetére
Na ez nekem új.
Kaphatnék egy linket, hogy ez hol van leírva?Mind1...hagyjuk.
Akkor a mostani avatrom változtatását valaki elvállalná?
Hogy hogyan nézzen ki még nem tudom.
Ötleteket várok.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #9359 üzenetére
Nem, sorry ez most igy jott ki.
Igerjuk tobb ilyen nem leszAssuming Control
-
Grafiqs
őstag
válasz Szten Márs #9359 üzenetére
Én voltam aki "soron kívû" adta az avatart a HG kollégának.
Lehet kövezni érte... jelzem ezt van aki már meg is tette...MOD: Off-ba
[ Szerkesztve ]
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Dany007
veterán
válasz Szten Márs #9889 üzenetére
Jajaja, de az enyémet még biztos nem szal így mégis egyedi lenne, csak az ötlet nem
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #9889 üzenetére
Hacsak előtte az arcát nem PH! -sítaná.... Az egyedi lenne....
Segédlet: [link] -
Nordic
Közösségépítő
válasz Szten Márs #12714 üzenetére
Hát pont így kerestem rá én is. Esetleg ebből már lehetne? Igaz Grimjow kicsit más de azért ez egy elég jól sikerült kép róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest