Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- DPD tapasztalatok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Nem sok van hátra, ezért megkérdezem, hogy EZ gondolom átfér a rostán, és meg lehet csinálni PH! kompatibilissé? -
eddie17
addikt
Hopp lecsúsztam a modról.
Igazából az Iron Maiden üdvöskéjére(Eddie) gondoltam, de az biztos nem menne át a rostán. Bár valahol láttam a PH!-n a Somewhere in time albumborítóját, egész emészthető formában. -
eddie17
addikt
válasz Agostino #3986 üzenetére
Tehát azt mondod, hagyjam eddie-t, dickinson papa a menő? Végülis tetszik. Akkor szerintem marad ez, mondjuk ez tényleg jól néz ki, és még köze is van a témához, nem kicsit
Na akkor: Ha valaki lenne oly kedves, és elkészítené ebből a képből az énekes Dickinson úr avatart, azt megköszönném.
Nem sürgős, van úgy is hátra egy kis időm.
(bár hosszú hajjal állatabb volt )BioNicMan: Láttam én is a spongyaeddie-t az mondjuk nem tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Nem felelt meg az Dickinsonos avatar. Kérdezném, hogy keressek másik képet, vagy lehet ebből kihozni PH! kompatibiliset? KATT
Ha nem, akkor keresek valami mást.
-
eddie17
addikt
válasz tupacamaru #4233 üzenetére
-
eddie17
addikt
Újabb kéréssel fordulok hozzátok.
Mennyire lenne életképes, a régi nagy képregény- és mesehős figurám avatarrá módosítása?
LINK -
eddie17
addikt
válasz eddie17 #4251 üzenetére
Kifutottam a mod időből.
Esetleg ez?RoyalFlush: Én nem találkoztam még ilyen avatarral.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz TazLeacher #4258 üzenetére
Igen, ezeket valahogy nem találtam, az eredeti Pókember az igazi, ott még meg van a "hálószárny"
Jag: Először is köszönöm a fáradozást.
Másodszor: A teljes alakos jól néz ki, de a fej nagyon nagyon jó lett
A fej lenne az életképes megoldás, ha egy modi rábólint. Szerinted?A felső meg aranyos lett
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, sajna aludtam azért nem tudom részt venni a munkában(éjszaka powa).
Nekem az "ufo"-s féle jön be a legjobban, nem tudom ki, hogy van vele, de az tetszik, kicsit morcos is, igazi pókember
Tehát ennek kellene az apró verziója, és ha a moderátorok sem látnak benne kivetni valót, akkor belinkelném a request-be.
És tényleg nagyon köszönöm az eddigi munkákat, mindenkitől. -
eddie17
addikt
Lehet rosszul emlékszem, lehet nem, de megkérdezném, hogy egy életben egyszer lehet arcképet cserélni? Már 1éve megvan az előző, nem azt mondom, hogy unom, de talán ez jobban illene hozzám(nagy gow rajongó létemre )
A kép ez lenne és ha esetleg engedélyezve lenne a dolog, akkor az csávó feje kellene arcképnek.
Köszönöm előre is -
eddie17
addikt
Sziasztok.
Annyi módosítást kaphatnék az avataromra, hogy a színe ne piros, hanem fekete legyen? Ennyi belefér? -
eddie17
addikt
válasz philoxenia #9440 üzenetére
Nem igazán. Mindjárt megmutatom, hogy milyenre gondoltam.
Katt
Tehát maga a kép fekete, és a háló ilyen világosszürke.Ndruu: Sajnos már nincs meg az eredeti kép.
-
eddie17
addikt
Akkor a fekete Pók nem megvalósítható az eredeti kép nélkül?
-
eddie17
addikt
Sziasztok!
Kaptam zöld utat az arckép cseréhez.
Nem tudom, hogy van már ilyen avatar vagy nincs, de ebből ki lehetne hozni valami? KATTSzerk: Ide a nyers kép is mehet vagy már a kész kell?
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Sziasztok!
Kaptam engedélyt a cserére.
Clayton Carmine-t szeretném valahogy, nem tudom, hogy ez jó kép-e (sajna kicsit felfele néz) de nem igazán találtam más pózból rajzosat. -
eddie17
addikt
Szia!
Köszönöm, nekem tetszik, de ha nem felel meg az alapanyag kereshetek másikat. De azok nem rajzosak, hanem CGI képek. Vagy úgy is megoldható?
Most nézem, hogy igazán használható kép nincs is a figuráról... Mindegyiken hülyén áll a feje, és beleolvad a háttérbe. Mondjuk én nem értek hozzá, hogy mi a jó és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest