Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz raskolnikoff #3698 üzenetére
Mehet a dolog! Ma este elkezdem a játékot és csinálok pár screenshotot. Esetleg meg is próbálkozom velük.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
addikt
Itten vagyok kicsben is, mehet szerintetek az rikvestbe?[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Agostino #3673 üzenetére
Ez nagyon zorall lett az unikumos kereszttel
Echte János Vitéz
Szép munka
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
wmarci
senior tag
Be lehet tenni új avatar-t valahogy?
Vagy ez más végleges?
Ha be lehet, akkor hogy. Valaki írja már le. Nagyon szépen köszönöm. -
Jag
senior tag
válasz raskolnikoff #3689 üzenetére
Rendben, de sztem kérdezz előtte meg egy illetékest, hogy érdemes e ezzel foglakozni...
-
raskolnikoff
őstag
Ok, szerintem várjunk vele ma estig vagy holnapig, addig ráfekszem a cutscene-ekre. Egyébként pont olyanra lennék vevő mint amilyet az elsőben csináltál, titikzatos sejtelmes művészi dolgok előnyben! Örülök hogy összevág az ízlésünk, nekem inkább csak vmi felismerhetőbb alapanyag után kellene néznem.
A raszkolnyikovos képhez: ott épp az egész lenne a lényeg...ahogy szétteszi a kezét és alatta a balta... Na mind1, sztem vmikor este már többet tudok, remélem. sok-sok[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Jag
senior tag
válasz raskolnikoff #3686 üzenetére
Tessék:
Sztem azzal járnál a legjobban, amit elsőként linkeltem. Azt nagy valószínűséggel nem vétózzák meg.
De megcsinálom ebből is, ha kell... -
raskolnikoff
őstag
Egész pofás ez is, de szabad megnézni hogy a két linkelt hogy nézne ki? A másodikban picit totálabb lehet? Az első az egyetlen amit Raszkolnyikovval össze tudok hozni...de most ahogy nézem olyan mintha nő lenne...vagy nem?
MOD Hát..játékból való és emiatt minden egyre reálisabb...bár láttam 1. hszban elég fényképszerűeket...ehhez képest azok szinte megszólalnak.
Egyébként lehet hogy még maholnap előveszem a játékot és koncentrálni fogok a cutscene-ekre...ott hihetetlen jó képek vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz raskolnikoff #3684 üzenetére
Nemteccik?
Csináltam egy ilyet is, csak félő, hogy nagyon fényképszerű...
-
raskolnikoff
őstag
válasz Winner_hun #3683 üzenetére
Komoly?
Amúgy amiket eddig találtam:
és[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
raskolnikoff
őstag
válasz Winner_hun #3681 üzenetére
O.o hát akkor?
-
Winner_hun
titán
-
ladybug
őstag
-
Jag
senior tag
válasz raskolnikoff #3676 üzenetére
-
raskolnikoff
őstag
Sziasztok! Megkérdezném van-e Max Payne avatar. Én nem láttam, nem is ismertem föl senkin hogy Max lenne vki is...Pedig jó sokat játszottam vele!
-
Agostino
addikt
válasz Bagira01 #3611 üzenetére
Üdv.
Köszönet Jag-nak a már majdnem kész alapanyagért. Színeket emeltem csak, sárgás szem és egy kicsit eljátszottam az arányokkal.
SystemRoot - holnap, vagyis lassan már ma - mindjárt éjfél - készítek vállalakat, aztán meglátjuk merre tovább.
ladybug - várjuk Janoska reakcióját. ^^
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Jag
senior tag
Najóvanmá.
Tényleg volt valami vörös szín.
-
Jag
senior tag
válasz Winner_hun #3660 üzenetére
De sok bajotok van.
Ígye?
-
Jag
senior tag
Most, hogy így jól teleszpemeltem a topikot, itt a vége:
-
mikoljan
tag
Általánosságban: tetszenek nagyon az avatarok és minden tisztelet a készítőknek!
#3645: az elsőképnél engem egy kicsit zavar az arcra vetülő árnyék és hiányolom a teljes fejet. Nincs állcsúcsa a karakternek.
A második képet még úgy tudnám elképzelni, hogy egy hatalmas "dzsót" tartana a figura.
- - - We Enter Into The Future - - -
-
Racecam
nagyúr
válasz FehérHolló #3647 üzenetére
Most cikizel engem ezzel a gagyi avataroddal.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Jag
senior tag
Itt van csupaszarcú:
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv83us #3633 üzenetére
Na, na, ne kapkodjunk, várjuk meg, amíg egy profi is kezelésbe veszi a képet. És egyszerre ne dobálózzunk több ötlettel és képpel, mert akkor nem fog nekiállni senki.
Az eredeti kép jó, csak "arcszínt" kellene adni neki. És igenis legyen az az szászlós szemüveg, nem véletlenül választottam. (Ezen kívül, még a nickjéhez is megy.)
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tiv83us
veterán
válasz philoxenia #3632 üzenetére
Es ize...hatteret ki lehetne kapni? Meg a szemuveg szinei fontosak lennenek, ha olvastal valaha is apamtol logoutos irast, akkor megerted miert...
Amugy koszonom a verziot!./Ha a szemuveg nem megoldhato, akkor csak a hatteret kapjuk ki es legyen egy kicsit testre szabva, ahogy a PH-szabvany igenyli /talan 45x50 pixel/.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
SystemRoot
őstag
válasz Agostino #3625 üzenetére
Nem rossz, kicsit mondjuk nem fér el a fej, mert a jobb szarv kilóg a képből félig.
Igazából az lesz sztem érdekes hogy a "test"el hogy fog passzolni ez a fej.
Lehet hogy jó lesz. De amúgy sztem az alapkép is jó ha abból próbálod összehozni.Üdv: SystemRoot
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
tiv83us
veterán
Sracok, ebbol mi jot tudnatok kihozni? tiv61us-nek lenne....
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Agostino
addikt
Üdv.
Bagira01, szerintem Jag 3620-as párduca teljesen jól néz ki, itt van az is, amit priviben kaptam, de ez annyira nem mutat jól, elég sötét:
SystemRoot
Csavargattam erre-arra a fejet, ennyi jött most ki belőle. Még sehol sincsenek a vállak, de aztán folytatnám, hogy mondtál rá valamit.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Jag
senior tag
válasz SystemRoot #3622 üzenetére
Amúgy vagy Dosbox, vagy vmware és mehet a csít. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz SystemRoot #3622 üzenetére
Ok, csak gondoltam Agostinonak nem kell vállapot hegeszteni.
-
SystemRoot
őstag
Hali.
Az a baj, hogy ez már DK2-es style. Én meg a DK1-es hornetreaper-t szeretném, mert nálam a DK1 az etalon game.
Tehát valami olyasmit szeretnék amit legelösször linkeltem, a kereteset. Csak legyen a vállán is tüsi.Üdv: SystemRoot
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Jag
senior tag
válasz SystemRoot #3591 üzenetére
Ez nemjó alapnak?
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
Bagira01
veterán
válasz TazLeacher #3612 üzenetére
Hát valami komolyabb párduc kéne, mondjuk az első de minta nélkül
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Bagira01
veterán
Szerintetek ezekből lehetne megfelelő avatar-t csinálni párduc, szivaros muki
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Agostino
addikt
válasz SystemRoot #3607 üzenetére
Üdv.
Nem halogatom, csak kevés időm van rá, most hétvégére akadt tennivalóm, de azért nekiállok összerakni.
Janoskának is készítek új keresztet, bár jó lenne ha előbb ő is megvéleményezné. Max lecserélem a fehéres körvonalat és egy pirosas körbe helyezek egy sárgább keresztet.
-
parandroid
félisten
-
SystemRoot
őstag
-
ladybug
őstag
válasz Agostino #3605 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert abban a sávban, ahol a kereszt van, pont valami hasonló narancsos szín van, és abban nem tűnik ki annyira, ha az eredeti színt használod.
Janoska majd csak hétfőn lesz, de kíváncsian várom, hogy mit szól hozzá.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Agostino
addikt
válasz ladybug #3604 üzenetére
Üdv.
Cserélve, bár kicsit olyan nekem, mintha a vöröskereszt huszárja lenne így, míg az előző narancsos az kifejezetten az Unicum logójának színét követette. Az utolsó szót majd úgyis Janoska mondja ki amikor újra lesz. Amúgy így pirosan tényleg nem is olyan rossz.
-
SystemRoot
őstag
válasz Agostino #3600 üzenetére
Hali.
Nemtom megítélni, ha asztmondod hogy abból is megoldható, akkor az szuper. Mondjuk ez így tényleg nagy munkának tűnik. Igazából én nem értek hozzá, szal foggalmam sincs, de ezekszerint azt mondod hogy jobbban és szebben meg lehetne oldani abból a képből? Az azért fontos lenne hogy minél jobban hasonlítson az eredeti hornet reaper képre.
Hatalmas köszönet!Üdv: SystemRoot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest