Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
válasz RoyalFlush #5491 üzenetére
Valahogy így gondolhatta Winner.
-
Winner_hun
titán
válasz RoyalFlush #5491 üzenetére
Látom nagyon megértetted amit írtam. Én ebből itt most kiszáltam, lesz ahogy lesz
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Kidus
őstag
válasz vakondka #5452 üzenetére
Irtam, hogy tolem mehet, ezek szerint tolem mehet
Azert vettem ki elsore, amit irtam is, meg nem volt az igazi, yetike kicsit elhamarkodta ezt a bologatast, de egyebkent is megeri megvarni tobb mod velemenyet, mivel tobb szem tobbet lat.
Alapvetoen az szokott a baj lenni, hogy a legtobben lesben ulnek es varjak, mikor jon valaki aki azt mondja hogy szerinte jo, es 3 perc mulva mar a requestben figyel a kep.
Nem ertem, miert nem tudnak az emberek meg egy fel/egy napot varni, ha mar vartak minimum 600 napot.
De most megint mondom: tedd be nyugodtan, mar reg meg lett dolgozva, nekem jo, masnak ellenvetese nem volt, eleg ido eltelt.Assuming Control
-
Hasek
Közösségépítő
-
RoyalFlush
őstag
válasz Winner_hun #5489 üzenetére
NoLF avatarjának széle hossza egy (53x53px), ez viszont majdnem 2x olyan széles, mint magas. Oké, hogy lehet eltérés a preferált mérettől és hogy nem kell készpénznek venni a 40x50px-t, de szerintem csak addig amíg arányaiban is megfelelő egy avatar és jól mutat a fórumtárs neve felett a fórumon.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Winner_hun #5489 üzenetére
Mondjuk zavarni engem nem zavar, csak KIDUS írt hogy ez így nem jó. Nem lehet egyszerűbben eltolni kicsit jobbra az egészet? (nem értek hozzá megjegyzem )
Mondjuk ha tüzetesebben megnézzük akkor a csőre pont annyit lóg ki mint a teste alul, csak ugye a csőrét kevesebbne érezzük mint a testet mert vékonyabb, meg távolságban meszebb van a névtől.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Winner_hun
titán
válasz RoyalFlush #5479 üzenetére
És? Átlátszó, nagyobb méretű alig lesz csak szélesebb, de az is csak akkor látszik ha ki van jelölve vagy ha a tulajdonságokat vizsgálja valaki. Viszont akkor látszólag középebbre igazítható. Amúgy meg nem tudom mit kell ezen problémázni hogy nem a szöveg közepe fölött van, NoLF se úgy van az új söröskorsó óta, aztán még se problémázik vele senki.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Hasek
Közösségépítő
válasz SystemRoot #5481 üzenetére
A rangomat visszaadtam(nagy köszönettel megfűszerezve természetesen ), mert úgy véltem, hogy nem tudok eleget foglalkozni az avatar készítéssel, mint ahogy azt az eddigiek is mutatják, hiszen hol feltűnök, hol nem(ez általában hónapokat jelent, de minimum heteket). Így maradok szabadúszó.
Csak viccnek szántam a képeket, de hogyha jó, akkor kiindulópontnak meg is teszik.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Winner_hun #5469 üzenetére
Ezt már én is felvetettem, de esélytelen...
Ellenben pár alternatív megoldás:
Jó, igen... tudom hol a kijárat, nem kell megmutatni.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
RoyalFlush
őstag
Jelenleg 63x33px méretű az avatar
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Ragadozó
Ármester
Köszönöm szépen várok...
Photoshopom nincs, fireworks-om van...még anno azt tanultam...
Szerintem rád bízom, jobban tudod a követelményeket...Plusz hétvégén weblapot frissítek, az nem lesz kis meló, sima egyszerű htlm, csak sok-sok apró dolog....
Még1x köszönöm a segítségetMozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Jag
senior tag
válasz Ragadozó #5476 üzenetére
Én csak szóltam, nehogy ugyan azon a képen ügyködjünk.
Photoshop-ban több lehetőség is van körbe vágni. De ha az én képemet szerkeszted, akkor nem kell vágni, csak a mentésnél kell figyelni arra, hogy legyen az transparency bepipálva.Várjuk meg, míg egy modi rábólint egyáltalán a képre, aztán faragunk rajta.
Vagy lehet más dob be jobbat... -
Ragadozó
Ármester
Tudom (ez tetszik, főleg amik a neten vannak ), csak kicsit méreteztem rajta, az aljából is szedtem le...
Itt nincs semmi (melohely) komolyabb képszerkesztő...
Szerinted ez nagyon rossz?
Ja és, hogy vágod körbe...?Köszönöm a segítségedet
Nem okoskodni akarok...
Hálás vagyok érte...[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Ragadozó
Ármester
Ez nagyon rossz?
Hogy kell áttetszővél varázsolni? Régen szerkesztettem gif-et nagyon....
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
7
addikt
Már így is marha széles.
-
Ferdzsoo
addikt
Nekem meg nyugodtan rakjatok vissza valami gyári arcképet, most nem tudok semmi jót, majd ha lesz egy eredeti ötletem, visszanézek ide. Köszönöm!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ragadozó
Ármester
válasz philoxenia #5465 üzenetére
Szerintem is
-
Jag
senior tag
válasz Ragadozó #5461 üzenetére
Igen, de ez sztem jobban illik ide. A másik sztem kicsit fénykép szerű...
egyeltem
[ Módosította: philoxenia ]
-
vakondka
őstag
válasz philoxenia #5453 üzenetére
De ha Ő nem úgy értelmezi és én beteszem requestbe, akkor még fanatikus őstag koromban sem lesz saját arcképem...mostanában kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem ?
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Ragadozó
Ármester
válasz philoxenia #5451 üzenetére
Köszönöm
Ide kell írni, ha sikerül választani....bocsi, kicsit tévetek vagyok...[ Szerkesztve ]
-
vakondka
őstag
Kedves Kidus,
Akkor most már mehet requestbe a vakondka, vagy még nem?
Bocs, de számomra nem volt egyértelmű, azt hittem elég hogy yetike azt írta, hogy mehet requestbe, ezért tettem be oda a képeket...most már nem is tudom, hogy mikor tehetem be oda és mikor nem...https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
-
Jag
senior tag
Kezdesz Winner-re hasonlítani.
Mitől lehet, hogy tegnap óta bárhova írok, tripla posztot nyom?
Sry, nem szándékos.Kiszedtem a másik kettőt
[ Módosította: philoxenia ]
-
RoyalFlush
őstag
Remélem ez már a kész, végleges, final verzsön
[ Szerkesztve ]
-
beencee
őstag
Jól láttam, hogy a Rumcájsz avatar még szabad?
Ha igen, akkor kérdezem Jag-ot, hogy a rendelkezésemre bocsájtja-e, illetve kérném a véleményeteket, illetve a segítségeteket, hogy alkalmas-e ebben a formájában avataromnak?
-
RoyalFlush
őstag
Így nézne ki Prohardveren (persze senior tag helyett őstag ranggal):
[ Szerkesztve ]
-
udi
őstag
Ez is nagyon aranyos lett,csak picit részletgazdag..
lánctalp és hason hiányzik az eredeti szin és a részletek.viszont olyan édesen néz
köszi még1sz hogy ennyit foglalkozol vele[ Szerkesztve ]
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Többre most nincs időm, amit tudtam gyorsan módosítottam rajta. Most el kell mennem, majd valamikor este leszek. Ez méretre tuti, hogy jó (41x50px), hogy amúgy tetszetős e .. őszintén nekem jelen állás szerint a másik jobban tetszik, dehát rövid nagyon a fórumtárs neve...
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
-
Jag
senior tag
-
Kidus
őstag
Ez a kontrasztos vakond egesz jo lett.
Az elf ( mano? ) meg varat magara kicsit, meg mindig el van csuszva a nevhez kepest, ugyhogy nezzuk meg, lehet-e valamit kihozni belole.
A lego E.T. vagy miaz meg nem nagyon mukodik sehogy sem, tul reszletgazdag a kep, lehet, hogy masikat kene valasztani inkabb.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
udi
őstag
Nem rossz,a jobb oldali az eredetibb de még mindig ez viszi a pálmát sztem:
(#5338) és a jobb oldaliRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
z0d1AK
nagyúr
bocsi, nem értek hozzá, ezért is szeretném megkérdezni, h miént lehet itt saját arcképem a nevem mellett, amit én csináltam?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #5379 üzenetére
Gyorsba:
(#5400) tope: ok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest