Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz VinoRosso #3879 üzenetére
Sajnos nem érted. Nem fogják elfogadni. Nincs a PH!-n fekete-fehér avatár, és feltétel, hogy beleférjen a PH-s avatárok közé, olyan legyen a stílusa, hangulata, minősége, mint itt a többinek. Ez pedig nem PH kompatibilis. Ha kiszinezed, el fogják fogadni. Olvass egy (jó)pár oldalt vissza, és le fog esni, hogy miről van szó.
-
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Amit linkeltem képeket, azok közül a filmes képet nem lehetne úgy megcsinálni, mint Laraxior-nak a képét?
Szerintem nagyon jól mutatna, persze csak, ha az érintettnek is tetszene.
Egyébként én is nagyon sokat gondolkodtam a Pókemberes képen. De az enyém már készen van, és nem az lett...már csak március 28-ig kell várnom (akkor lesz meg a 600 nap), és kérvényezem!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Str8 sk8r #4328 üzenetére
Szerintem az emberi oldalát kell nézni, és jól írta Jag, én is beszélnék vele.
Ez nem a lefoglalósdiról szól, hanem, hogy valaki kinézett magának egy képet, és azt szeretné. Nekem is kész van már a képem, és elég morci lennék, ha valaki abból akarna magának képet csinálni. Ez nem szabály, mindössze két értelmes ember beszélgetése. Lehet már le is tett róla, de lehet megkérné, hogy had legyen az övé. Ezt szerintem mindenki döntse el magában.
-
TazLeacher
nagyúr
Pont ezt írtam én is. Én is megcsinálnám (ha tudnám ), és köszönet mindenkinek, aki megcsinálja. Pont ez az. Addig, amig a másik topic kihalt, addig ez elkerülhetetlen, mert mindenki ide fog járni...és szerintem eddig nem is volt ezzel komolyabb gond, ahogy olvastam a topic-ot. Mondjuk be lehetne vezetni valami foglalósdi rendszert is.
Mondjuk azok foglalhatnának, akiknek a az időn kívül megvan minden feltétel. Nincs "priuszuk" és megvan a rang. Mert lénygében, ha ezek megvannak, onnantól 100%, hogy lehet avatárja, már csak idő kérdése. Persze, onnantól nincs visszaút. Ha valamit foglal, és később nem azt kéri, akkor monjuk 1 évig nem lehet egyéni képe.
Persze ez csk tipp. Spec. én olyan képet választottam, amire elég kicsit az esély, hogy valaki bekéri, de sose lehet tudni...
-
TazLeacher
nagyúr
Ha valaki tud segíteni - lenne egy kérdésem GIMP-el kapcsolatban - dobjon rám egy privit.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #4439 üzenetére
Megvan a megoldás, köszi.
-
TazLeacher
nagyúr
Hamarosan nekem is itt az idő...előtte azonban szeretnék véleményt kérni az alábbi arcképre, melyet még régebben kaptam Agostino-tól "ajándékba":
Várnám a modik véleményét, és előre is köszönöm!
MOD.: elsőre nem sikerült a képbeillesztés...
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Nem akarok pofátlan lenni, de el lettünk felejtve? Már 9-edike van, és semmi. Már tűkön ülök.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz philoxenia #7735 üzenetére
Annyira nem, de jó, hogy már nem kell sokáig.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz philoxenia #9452 üzenetére
Nem beleszólni akarok, de ha jól tudom már 2 embernek is a saját arca van avatárként...
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, hogy szünetel a "jogosultság, de révén banom/figylemeztetésem még nem volt, és most jár le a 2 év, gondoltam kérnék egy kis segítséget.
Ebből a képből szeretném csak a fejet. (Tehát nyak sem, és jól tudom, hogy Kratos nincsen, ugye?). Ha valaki megcsinálná, az megköszönném, ha jól látom mostanában úgyis pang kicsit a topic, hátha belefér valakinek.
-
TazLeacher
nagyúr
Pont ilyenre gondoltam... Akkor megvárom, hogy visszaálljon a rend, meg leteljen még ez a pár nap (a 2 évig) és ha minőségben rábólintanak, akkor jövök vissza, kérek kis képet, és megyek a kérős topic-ba. Kíváncsi voltam, hogy meg lehet-e jól csinálni, és van-e értelme erre számítanom, de van, nagyon baba lett, hibátlan.
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm. Tudom, hogy most nincs elbírálás, de azt nem tudom, hogy csere szabályai is módosulni fognak, vagy csak az új kérelmeké. Tehát ha jó a képem - és tudom magamról, hogy nem csináltam semmit, ami miatt ki lennék zárva a körből - akkor bekérhetem 10-edike után, vagy addig most senki nem kérhet?
koxx kérhetnék Kratos-ból egy kis képet is?
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom, hogy ez-e a legalkalmasabb hely erre, de Rusi hogy kaphatott ilyen avatárt? Értem én, hogy házgazda, ezért soron kívül jár neki, de az nem számít, hogy Logo a képe? Az Android zöld robotja. Több kérés el lett már utasítva e miatt, hogy céglogó nem lehet. Vagy ő Androidéknak/Googleéknak dolgozik?
-
TazLeacher
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest