Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Gondoltam, hogy valami ilyen van a dolog mögött.
Szerintem csak akkor fura, ha láttad előtte a nyelves képet. Úgy igazándiból kígyót kerestem eredetileg, és ez lett belőle. És igaz, hogy a képen keleti sárkány szerű lény van, aminek hosszú villás nyelve van, valahogy mégis idegennek hatott a képen (számomra). Így, nyelv nélkül nekem jobban bejön. + fogak szerintem nem kellenek.
Szerintem így, első nekifutásnak jó lesz ez, köszönöm szépen. Most megvárok egy illetékest, hogy véleményezze. Ha van a képnek jövője, akkor még agyalok rajta, hogy miket lehetne rajta finomítani. Ha nincs jövője, akkor meg inkább ne is kattogjon rajta az agyam, mert utánna jobban fog hiányozni
Szóval egy illetékest szeretnék megkérdezni, hogy az alábbi avatár elképzelés illik-e a PH! aculatába?
Köszi szépen.
üdv, föccer
mod: kox: egy kicsit is összedobnál nekem? gondolom abba már csak a fej férne bele. Szóval nyaktilót a keleti sárkánynak
Köszi
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest