- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Gondoltam, hogy valami ilyen van a dolog mögött.
Szerintem csak akkor fura, ha láttad előtte a nyelves képet. Úgy igazándiból kígyót kerestem eredetileg, és ez lett belőle. És igaz, hogy a képen keleti sárkány szerű lény van, aminek hosszú villás nyelve van, valahogy mégis idegennek hatott a képen (számomra). Így, nyelv nélkül nekem jobban bejön. + fogak szerintem nem kellenek.
Szerintem így, első nekifutásnak jó lesz ez, köszönöm szépen. Most megvárok egy illetékest, hogy véleményezze. Ha van a képnek jövője, akkor még agyalok rajta, hogy miket lehetne rajta finomítani. Ha nincs jövője, akkor meg inkább ne is kattogjon rajta az agyam, mert utánna jobban fog hiányozni
Szóval egy illetékest szeretnék megkérdezni, hogy az alábbi avatár elképzelés illik-e a PH! aculatába?
Köszi szépen.
üdv, föccer
mod: kox: egy kicsit is összedobnál nekem? gondolom abba már csak a fej férne bele. Szóval nyaktilót a keleti sárkánynak
Köszi
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap
- Dell Latitude E5470 touch