Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
alaposan félreérted a dolgot... nem joga van 1 embernek új arcképeket beállítani, hanem lehetősége. a jelenlegi motor a 0-ról lett megírva, vannak hiányosságai, amit senki nem próbál tagadni, csak javítani, méghozzá a lehető legnagyobb ütemben. csakhogy bagy még a kásahegy, és kicsi a kanál... de fogy szép lassan. nem lehet mindent egyszerre megcsinálni, ezért vannak prioritások. az egyéni arcképbeállítás nem az első sorban van, ami érthető is.az, hogy megsértődsz, mert nem akpsz meg valamit mármindjárt, de rögtönazonnal, az nem a rendszer hibája. hogy többek kérésére se vagy hajlandó utánaolvasni a dolgoknak, az ugyan ez a kategória.
ha visszanézel, láthatod, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek csúszott az arckép-beállítás hónapokat is. sőt, volt, akinek el lett utasítva. az én első avatarom is el lett utasítva. tudomásul vettem, kerestem másikat. aztán vártam... és megkaptam az újat.
a fórum egy közösség, itt mindenki csak egy része a közösségnek, amennyiben beilleszkedik. te is itt vagy jóideje, ezt már megszokhattad. ha a moderációval nem értessz egyet, akkor ott a jogos mod topik. valszeg ez a hsz is törlődni fog hamarosan a többivel, de remélhetőleg még megtalálod. ja, a link a sokat emlegetett alapelvekben is benne van.
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest