Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
alaposan félreérted a dolgot... nem joga van 1 embernek új arcképeket beállítani, hanem lehetősége. a jelenlegi motor a 0-ról lett megírva, vannak hiányosságai, amit senki nem próbál tagadni, csak javítani, méghozzá a lehető legnagyobb ütemben. csakhogy bagy még a kásahegy, és kicsi a kanál... de fogy szép lassan. nem lehet mindent egyszerre megcsinálni, ezért vannak prioritások. az egyéni arcképbeállítás nem az első sorban van, ami érthető is.az, hogy megsértődsz, mert nem akpsz meg valamit mármindjárt, de rögtönazonnal, az nem a rendszer hibája. hogy többek kérésére se vagy hajlandó utánaolvasni a dolgoknak, az ugyan ez a kategória.
ha visszanézel, láthatod, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek csúszott az arckép-beállítás hónapokat is. sőt, volt, akinek el lett utasítva. az én első avatarom is el lett utasítva. tudomásul vettem, kerestem másikat. aztán vártam... és megkaptam az újat.
a fórum egy közösség, itt mindenki csak egy része a közösségnek, amennyiben beilleszkedik. te is itt vagy jóideje, ezt már megszokhattad. ha a moderációval nem értessz egyet, akkor ott a jogos mod topik. valszeg ez a hsz is törlődni fog hamarosan a többivel, de remélhetőleg még megtalálod. ja, a link a sokat emlegetett alapelvekben is benne van.
Aktív témák
Hirdetés
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs