- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
alaposan félreérted a dolgot... nem joga van 1 embernek új arcképeket beállítani, hanem lehetősége. a jelenlegi motor a 0-ról lett megírva, vannak hiányosságai, amit senki nem próbál tagadni, csak javítani, méghozzá a lehető legnagyobb ütemben. csakhogy bagy még a kásahegy, és kicsi a kanál... de fogy szép lassan. nem lehet mindent egyszerre megcsinálni, ezért vannak prioritások. az egyéni arcképbeállítás nem az első sorban van, ami érthető is.az, hogy megsértődsz, mert nem akpsz meg valamit mármindjárt, de rögtönazonnal, az nem a rendszer hibája. hogy többek kérésére se vagy hajlandó utánaolvasni a dolgoknak, az ugyan ez a kategória.
ha visszanézel, láthatod, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek csúszott az arckép-beállítás hónapokat is. sőt, volt, akinek el lett utasítva. az én első avatarom is el lett utasítva. tudomásul vettem, kerestem másikat. aztán vártam... és megkaptam az újat.
a fórum egy közösség, itt mindenki csak egy része a közösségnek, amennyiben beilleszkedik. te is itt vagy jóideje, ezt már megszokhattad. ha a moderációval nem értessz egyet, akkor ott a jogos mod topik. valszeg ez a hsz is törlődni fog hamarosan a többivel, de remélhetőleg még megtalálod. ja, a link a sokat emlegetett alapelvekben is benne van.
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest