Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem
-
ádyz
addikt
Üdvözletem!
Ezt szeretném egyéni pofikának kérni, ha lehetséges:

A képekért köszönet Jag kollégának.
-
bolcsodal
addikt
Ezt a meglepetést!

Köszönöm szépen!!!

-
rumos14
nagyúr
a következő arcképet szeretném használni:

előre is köszönöm szépen. -
ngabor2
nagyúr
alaposan félreérted a dolgot... nem joga van 1 embernek új arcképeket beállítani, hanem lehetősége. a jelenlegi motor a 0-ról lett megírva, vannak hiányosságai, amit senki nem próbál tagadni, csak javítani, méghozzá a lehető legnagyobb ütemben. csakhogy bagy még a kásahegy, és kicsi a kanál... de fogy szép lassan. nem lehet mindent egyszerre megcsinálni, ezért vannak prioritások. az egyéni arcképbeállítás nem az első sorban van, ami érthető is.az, hogy megsértődsz, mert nem akpsz meg valamit mármindjárt, de rögtönazonnal, az nem a rendszer hibája. hogy többek kérésére se vagy hajlandó utánaolvasni a dolgoknak, az ugyan ez a kategória.
ha visszanézel, láthatod, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek csúszott az arckép-beállítás hónapokat is. sőt, volt, akinek el lett utasítva. az én első avatarom is el lett utasítva. tudomásul vettem, kerestem másikat. aztán vártam... és megkaptam az újat.
a fórum egy közösség, itt mindenki csak egy része a közösségnek, amennyiben beilleszkedik. te is itt vagy jóideje, ezt már megszokhattad. ha a moderációval nem értessz egyet, akkor ott a jogos mod topik. valszeg ez a hsz is törlődni fog hamarosan a többivel, de remélhetőleg még megtalálod. ja, a link a sokat emlegetett alapelvekben is benne van.
-
Mi ez itt április 1. vagy mi, legyen már végre tűzszünet, béke.
Már mindenki "meghülyül" (ne vegye senki se magára kérem, mert nem annak szántam, ha igen attól pedig elnézést kérek előre is) -
Pompi
nagyúr
"Köszönjük a véleményedet. Ne gyere vissza nyáron. Felesleges lesz!"
Nagyon reméltem, hogy nem érted félre. Csak ugye ennek voltak előzményei, jókedvemben ugyanis még én sem irogatok ilyesmit.
A fórumon nem automatikus az egyedi arckép, azaz bizonyos ranghoz, itt eltöltött időhöz kötött, továbbá az sem árt ha ezen idő alatt nem gyűjtöttünk össze egy kalapnyi moderátori figyelmeztetést és tetettük ki magunkat a fórumról. Ezzel szerintem nem árultam el nagy titkot, mindig is így volt, akár tetszik akár nem.
A "beterjesztett" arckép elbírálása midig is időbe került, tehát nem volt olyan, hogy a délután 13 órakor bepostolt képet 16h-kor már megkapta volna az illető. Amikor volt az ebben a hatáskörben működő moderátoroknak lehetőségük, hogy maguk állítsák be a delikvenseknek a képet, akkor is volt átfutási idő, sokszor akkor is előfordult a több hét.
A RIOS5 motorra váltás óta (2007.09.25) nincs meg ez a lehetőségük a moderátoroknak/házigazdáknak egyelőre. Vannak ennél fontosabb feladatai is a motor fejlesztőjének, de, hogy addig se maradjanak a userek egyedi arckép nélkül amig elkészül ezzel a featuréval, bevállalta, hogy kisebb-nagyobb csomagokban küldött képeket időről-időre beállít. Hosszú idő óta az első ilyen "kör" 2008.03.07-én volt, a második pedig ma.
Azt gondolom, hogy méltatlankodásodra válaszul érthetően leírtam, hogy miért nem kerültél bele ebbe a második körbe.Ha valaki ezért a fórumon uralkodó körülményeket balkáninak titulálja, ezzel minősítve azokat akik a fórumért nem keveset tesznek, úgy gondolom, hogy elvesztette azt az alapot, hogy egyedi arcképe legyen a fórumon. Tovább megyek, ha tényleg balkániak szerinte itt az állapotok, akkor valóban nem kell ezt az oldalt látogatni és a véleményével bomlasztani a közösséget.
Ui: a fórum alapelvei (melynek ismeretét feltételezhetjük egy ilyen kaliberü usertől mint te) alapján nem tiltunk ki senkit a fórumról kérésre.
-
diegho
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Köszönjük a véleményedet. Ne gyere vissza nyáron. Felesleges lesz!
ezt szerintem nem nehéz értelmezni
erőltessétek már meg magatokat!
csak egy valamit nem értek... itthon miért megy ez minden fórumon? konkurens fórumon 5 posztot váltottam fLeSs-el a monitorokról egy vga-ról szóló topicban erre kaptunk figyelmeztetést. mikor megkérdeztem az admintól, hogy jól érzi-e magát ilyenkor, akkor meg az volt a válasz, hogy én egy csaló hazug kis szar vagyok aki átb@ssza az embereket
ezen azért páran felsírtak, gyorsan ki is szerkesztette, de elkaptam a screenshotot és naná hogy feldobtam netre, a főadmin semmit nem reagált rá. megkértem törölje a 7 éves 10k+ hozzászólásos regemet és nem volt hajlandó... következőben nem kértem csak feltettem egy kérdést, 1 perc múlva töröltek
Kérdezem én ocw-n, spcr-en stb. külföldin miért nem találkoztam ~5 év alatt egy ilyen esettel se?
-
Wolverine
félisten
-
diegho
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
de tökéletesen megértettem, épp ezért válaszoltam így
a balkános dolog pedig 110%-ig ideillő volt, csak bele kell gondolni mit is jelent a "balkán"-i felfogás, életmód stb. aki ezen megsértődik, mert mint látható van aki magára veszi, azt tényleg igazán sajnálom. nem ő tehet róla, hogy ez a helyzet, hanem a balkáni felfogás áldozata, ez egy ilyen világ. a lényegen nem változtat nicket kéretik törölni 
-
Racecam
nagyúr
Először is van egy 30 perc tempbanod. Ami kicsit több, mint egy figyelmeztetés. Másodszor nem tudom, honnan vetted a 200 napot, de mindegy is, mert ez nem így működik. A dolog szubjektív, mivel az egyéni arckép egy adható "kedvezmény" és nem olyan valami, ami automatikusan jár. A Te esetedben most úgy gondoltuk, hogy ebből a körből még kimaradsz, aztán meglátjuk.
-
diegho
nagyúr
akármilyen hihetetlen is, de megértettem a lényeget. nyáron, ha már nem heteket kell várni rá, akkor visszanézek és kitalálok valami értelmeset, ez amit ma linkeltem kb 30 perc szüleménye volt abban a reményben, hogy 2008-ban nem 3 hét kell egy avatar feltöltésére, egy naponta több ezrek által látogatott fórumba, de látszik megint eleflejtettem, hogy ez még a balkán

-
(Kolombusz)
veterán
Van remény arra, hogy ezt megkapom?
Csak egy igent, vagy nemet szeretnék.
-
poffsoft
veterán
Nagy köszönettel vettem a kedvező elbírálást minden közreműködőtől!

-
Nagyon szépen köszönöm!

-
L|zsidoboz
őstag
Nagyon szépen köszönöm!

-
Pompi
nagyúr
Nem lettél kihagyva. Te ma 13:04-kor postoltad ide a végleges igényedet, a most beállított képek folyamata meg hamarabb elindult. Ez most egy ilyen rendszer, nem tudjuk mi magunk állítgatni a képeket, hanem Panthert kell megkérnünk erre, ezért összevárunk jópár képet (ez a mostani volt a második kör), hogy ne képenként vigyük őt a sírba. Szerintem ez is jobb, mint a semmi, egyelőre marad ez a rendszer.
Te pont az anyagok összegyűjtése és Panthernak való továbbítása és a képek beállítása között tetted ide az igényed. -
Eagl3
veterán
Köszönöm szépen!

-
Foglalt név
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek, aki közreműködött, különösen Racecam-nek

-
legiaap
félisten
Hűűű, meg van az új kép. Végre valami jó dolog is történik velem ma.
Köszönöm. -
Bash
őstag
Elérkezett a második kör ideje, ismét Panther segítségével, de megoldottuk a cseréket.
A mai frissítés áldozatai:
aginor

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akik most kimaradtak:Velük továbbra is várunk még, talán a következő körben.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És végül akiknek a képeivel van gond:Nyugdíjas

Túl fényképszerű, talán még az arca jó is, de a haja nem stimmel. Nem tudom lehet-e valamit variálni rajta, alapvetően a téma nem rossz.Janoska26

A figura kb. illene a gazdájához, de nem nyerte el a tetszésünket. Meg lehetne próbálni esetleg a kéz nélkül és valamivel kisebb változatban. -
kavicssli
addikt
Köszönöm szépen az új avatart!

-
zolynet
veterán
köszönöm az új avatart

-
diegho
nagyúr
Akkor mégegyszer fussunk neki

Szeretnék kérni egy egyedi arcképet, ha lehetséges, az alapanyagért (amely már rev 2.0-ás) örök hálám Jag kollégának

-
diegho
nagyúr
Kedves moderátor bácsik!
Szeretnék kérni egyedi avatart, ha lehet
remélem megfelel az alapanyag, amiért köszönet Jag kollégának 
hopp a kicsi mégse nem jó, rögtön jön a rev 2.0
-
werttzui
addikt
Ezt szeretném kérni egyéni avatarnak! (csak póló csere)

-
7
addikt
Bár még nem vagyok jogosult egyéni arcképre, úgy érzem, itt van a legjobb helye kérdésemnek: ha majd esetleg kérnék magamnak egyéni arcképet, akkor lehet-e a kérésem tárgya az, hogy ne legyen arcképem (csak egy arckép méretű üres hely)?
-
poffsoft
veterán
Kedves NagyBetűsök!
Koncepcióváltás eredményeként a következő képet kérvényezném megnyerni egyéni avataromnak, (persze a 60 nap eltelte után) , feltéve hogy nem találtatok ismét könnyűnek:
;
.A képek Agostino kezét dícsérik.
Köszönöm.
/továbbá köszönet ladybug, Hasek, Pompi, Jag, Racecam, Winner_hun, valamint a többi segítő kollégának a munkájáért/
-
Tisztelt Moderátorok!
Elérkezett a pillanat hogy kérésemmel színetek elé álljak.

ha méltónak tartottok rá akkor az alábbi avatart szeretném kérni, ami Agostino keze munkáját dícséri.

-
L|zsidoboz
őstag
Tisztelt Moderátorok!
Amennyiben megfelelek a személyi követelményeknek, illetve az általam készített kép a technikaiaknak, az alábbi avatárt szeretném igényelni:

Előre is köszönöm, és bízok a pozitív elbírálásban.
Tisztelettel
Varga Gábor -
Tom5
addikt
Sziasztok!
Az alábbi avatart szeretném magamnak ha méltónak tartotok rá!

Előre is köszönöm:Tom5
Köszönet az avatarért:Agostino-nak -
aginor
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Itt egy javított verzió:

Hasek :

-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akár hogy nézem a nagy képet(lehet hogy vak vagyok) de It-n se látok felesleges pixelt. Minden esetre itt van a nagy is meg a kicsi is:

-
kavicssli
addikt
Eljött az idő hogy én is új avatart kérnjek tőletek! A munkát Agostino kollegának nagyon szépen köszönöm
!!!Íme álljon előtettek egy félkegyelmű ,félszemű kalózcica
( A színe már sokkal fakóbb lett mint az előző! Remélem átmegy a rostán és örömmel tudom majd használni)

-
diablo1984
veterán
Tisztelt Moderátorok!
szeretném megkérni önöket/titeket, ha következő avatarosztásba beleférek és megfelelő a választott avatarom, akkor szeretném igényelni a kövezkezőt:
, 
köszönöm előre is, és reménykedek a pozitív fogadtatásban!
Köszönet a képek elkészítéséért Agostino és Winner_hun fórumtársaknak!

-
bnss
veterán
Tisztelt Moderátorok!
Amennyiben lehetőség nyílik rá és nincs egy kizáró ok sem, akkor a következő képet szeretném igényleni egyéni avatarnak:

Köszönöm, nagy köszönet jár Jag-nak a képek elkészítéséért.
[ Módosította: Loretto ]
-
nesa
veterán
Tisztelt Moderatorok!
Ha alkalmas lesz az ido es engem is alkalmasnak talaltok ezt az avatart szeretnem kerni.

Tisztelettel nesa
A kepek Agostino munkai.
[ Módosította: Racecam ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Csatlakozom az előttem szólokhoz.
Elkészülődött az enyém is. Az elkészitésért(és a sok türelemét
) köszönet Agostino - nakRemélem megfelelőnek találjátok a képet is, és engem is alkalmasnak a "viselésére"...
Ha elérkezik az idő, akkor őt szeretném kérni:

Előre is köszönet!

-
Eagl3
veterán
Elkészült az én képem is
Ha nincs ellenvetés, akkor szeretném ha beállítanátok nekem.

Ezúton is szeretném megkösznni Finwe és Winner_hun munkáját.
-
raczger
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
én osztoma véleményedet
más témában is vannak ilyen jellegű dolgok, valaki megkérdi tőlem, hogy ezt meg azt hogy kell csinálni/beállítani stb, rákeresek gugliban az ott szereplő egyszerű egyszavas kulcsszóra, és lám, első 10 oldal összes találatában ott a megoldás
itt is ez a helyzet, sokan csak úgy beírják, mert az kevesebb idő, mint utánanézni, mi lehet a megoldás, inkább más keresse meg helyette, illetve, ha más úgy is tudja, gyorsan választkaphat, vagy nemistudom én miért még... -
legiaap
félisten
Megszületett az én avatarom is. A munka L|zsidoboz keze alól került ki. Köszönöm neki. Amennyiben majd újra üzemel ez az avatar osztás és elfogadjátok akkor én ezt szeretném magamnak:

-
ngabor2
nagyúr
költői kérdések:
- miért nem tudják a régóta itt levők se elolvasni az 1. hsz-t, amire ráadásul a alapelvek is felhívja a figyelmet...
- miért nem jut el egyesekhez az üzenet, hogy ha van egy sk készített arckép, azt először erősen ajánlott az arckép szerkesztőbe betenni, hogy ott a hozzáértők mondjanak valamit róla?
- miért nem jut el szinte senki egy nem túl régi hsz-ig: aki bekérdez, hogy kaphat-e új avatart, az ezzel párhuzamosan el is veszíti (ideiglenesen?) ezt a lehetőségét?tudom, hogy a köv. topiktakarításkor ez a hsz is repül, csak kiváncsi voltam, hogy más is így érzi-e, vagy csak bennem merültek fel ezek a kérdések.
-
bolcsodal
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ajjaj..buktam...

-
szasanyi
félisten
De jól nézek ki...
Moderátor Urak: köszönöm! 
-
horvathkrisz
addikt
Tisztelt Moderátorok,
azt szeretném kérdezni, hogy most már lehet nekem is saját avatarom?
(múltkor elutasító választ kaptam az adatlapom, ill. a 600 nap hiánya miatt)üdv, krisztián
-
bolcsodal
addikt
Sziasztok!
Remélem nem vágom le a biztosítékot senkinél!
Mit szóltok ehez?:

-
Retekegér
MODERÁTOR
Hálás köszönet!

-
HiperG
addikt
Kedves Moderátorok!
Ha alkalmasnak tartotok rá igényelném ezt az avatart!
:

-
Üdv ModiHuszárUrak!!!
Asszem eljött az Én időm is, legalábbis a jogosultságom elvileg megvan rá, gyakorlatban kivitelezhető lenne eme remekműre
Winner kezemunkáját dícséri, ezúton köszönet neki
izgatottan várom

-
Hack3er
őstag
Köszönöm szépen az uj avatáromat.
Jó kis névnapi ajándék.
Egyből sokkal jobb kedvem lett.
-
Laraxior
titán
lehet új pikcsőr...még ma elkészítem mee' jó kisfiju vagyok

-
dbius
veterán
Köszönöm

-
Soak
veterán
DZsizuuusz
Thx 
szerk: Pont a szülinapomon , jol beletaláltatok

-
Nyugdíjas
nagyúr
Öröm hallani, hogy végre lehet egyéni pofázmányom(persze ha az illetékesek is úgy döntenek
). Korábban már kérvényeztem az egyéni arcképet de végül az elkészitésével adós maradtam. Ezt mai este igyekszem pótolni.Addigis kérném a tisztelt illetékeseket, hogy erősitsék meg, van-e lehetőség egyáltalán egyéni arckép birtoklására
esetemben!
Köszönöm előre is

Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kérdezem én ocw-n, spcr-en stb. külföldin miért nem találkoztam ~5 év alatt egy ilyen esettel se?