- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
felsatan
tag
válasz
daninet #5371 üzenetére
Igazából minden új, mivel nemrég indítottunk irodát, csak az ArchiCad verzió változott (azelőtt 19-et használtam, az irodát 22-vel indítottuk). De a monitorok ugyanúgy FullHD felbontásúak, az egér ugyanaz a típus, amit eddig is használtam. Sokáig a frissdiplomás munkatársaimra fogtam a pontatlanságot, hogy figyelmetlenek, de utána párszor elég egyértelműen jelentkezett nálam is a hiba. Illetve több ismerőstől hallom ugyanezt akik nemrég váltottak szintén 20 fölötti AC verzióra.....teljesen tanácstalan vagyok, mert ez elég gáz egy többmilliós program esetében. Ugyanakkor meg nem értem, hogy ha az én ismerőseim között ilyen gyakori ez a jelenség, akkor hogyhogy nincs általános "forradalom" az Graphisoft ellen
Másoknál nem jelentkezik a hiba vagy csak nem veszik észre?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest