- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Üdv! BoB csódás szépestét kívánók.
Bemútatkóznék ha nem próbléba, nem offolni szeretnék..
A Pure-ArchLinuxot,ajánlótták játék témákban,LinuxMintet 1évig használtam és azóta ímádóm az Arch LInuxot 2018 óta őrőmmel használóm sok sok tadulás útán és mindig is tanulók,mára - már ott tartok hogy mindent betudok állítani is ami nekem kelenifóg:Steamen mindennel Príma teljesíménnyel futnak a játékaim ha éppnen játszaí - szeretnék és minden amit éppen használók....
Ó kőszőnőm hálásan a válaszódat,igen kicsit le is vagyo maradva igen,míértjét mondanám el.
A Pure-Arch saját repóját használóm sok őrőmmel és ídáíg is mint, éppem máma írom is a soraimat - betónstabíllan fut a rendszerem anómálíákat ídáíg sem tapsztalok.A kérdésedre szeretnék jól kórrekten válaszólni és szertnélek meg is kérdezni,mert aupdítakta módón tanulam és mindig is élethósszíg-tanúlók: flatpak mit tartalmaz kb;32bit lib vagy prógíkat és még ilyenekre gondólók.
Az a érdekes számora hogy amikór a terminálból fríssítem a rendszerem,mert csak a terminál szeretem használi,persze a guis proikat is.
A pacman -Syu val nem listázzan a flatpak repoját,pedig az AUR-engedélyezve van.
Kérdésem kérésem az lenne mi a te véleméneyd,hogyan használjam jól a PureArchLinuxot cinnamon a felűletem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest