Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Üdv! BoB csódás szépestét kívánók.
Bemútatkóznék ha nem próbléba, nem offolni szeretnék..
A Pure-ArchLinuxot,ajánlótták játék témákban,LinuxMintet 1évig használtam és azóta ímádóm az Arch LInuxot 2018 óta őrőmmel használóm sok sok tadulás útán és mindig is tanulók,mára - már ott tartok hogy mindent betudok állítani is ami nekem kelenifóg:Steamen mindennel Príma teljesíménnyel futnak a játékaim ha éppnen játszaí - szeretnék és minden amit éppen használók....
Ó kőszőnőm hálásan a válaszódat,igen kicsit le is vagyo maradva igen,míértjét mondanám el.
A Pure-Arch saját repóját használóm sok őrőmmel és ídáíg is mint, éppem máma írom is a soraimat - betónstabíllan fut a rendszerem anómálíákat ídáíg sem tapsztalok.A kérdésedre szeretnék jól kórrekten válaszólni és szertnélek meg is kérdezni,mert aupdítakta módón tanulam és mindig is élethósszíg-tanúlók: flatpak mit tartalmaz kb;32bit lib vagy prógíkat és még ilyenekre gondólók.
Az a érdekes számora hogy amikór a terminálból fríssítem a rendszerem,mert csak a terminál szeretem használi,persze a guis proikat is.
A pacman -Syu val nem listázzan a flatpak repoját,pedig az AUR-engedélyezve van.
Kérdésem kérésem az lenne mi a te véleméneyd,hogyan használjam jól a PureArchLinuxot cinnamon a felűletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest