- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kössz, akkor marad a Cinnamon Xorg, és lightDM.
Az mondjuk fura, hogy a Cinnamon nem tudja a wayland-et, mert behúzta függőségnek...Nálam csak a networkmanager és az UEFI csatolás volt szívás, mert 2-3 újabb linkelt doksiból kellett kibogarásznom, hogy miként kell mecsinálni. Szerintem ezek elfértek volna a fő doksiban, de végül azért hatékony volt a soksi, csak mivel első teleptésem volt így nem tudtam, hogy mi kell a sok cuccból, és mi nem.
"mkinitcpio-val initramfs készítése"
Létezik, hogy ez nekem kimaradt? Nem emlékszem ilyen lépésre.
-
lck
senior tag
Ha esetleg mégis gondok adódnának az Arch-al. Javaslom megtekintésre Zoli videóját Ami az ArchmergeD telepítését mutatja be.
Ez a rendszer grafikus telepítővel felrak egy parancssoros alap Arch-ot, aztán a videóban leírt módon kiválasztható hogy melyik DE kerüljön fel rá. Talán 8 felület választható ki. Utána manuálisan konfigurálható a telepítendő programok listája is. Így tényleg az megy fel amire szükséged van.Jómagam szinte kezdőként simán elboldogultam vele. A valaha használt leggyorsabb és legtestreszabhatóbb rendszeremet kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest