- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Én awesome wm-et használok, de ez nem jelent semmit, Számomra (még) ez a legjobb, első tilling ablakkezelő amit el is kezdtem használni azóta is ez van. Más max próba szintjéig jutott, túlságosan belaktam már ezt így nehéz lenne váltanom (ha kéne). Van egy csomó, nézz meg őket aztán ami tetszik azt próbáld ki. [link] (awesome, dwm, i3, monsterwm, xmonad talán ezek elterjedtebbek amikhez több infót találhatsz neten)
(#2580) Siriusb: Nem mondtam hogy rossz, kezdetektől azt használtam.
Váltottam még háttérképet is a nagy változtatások közepette.
-
Istju
senior tag
Nagyon sokáig csak pekwm-et használtam, bmpanel2 -vel kombinálva. Abszolút lightweight, de teljesen testreszabható, imádom a mai napig. Háttérképnek segédprogi szükséges én feh -et használtam . A .pekwm mappában van többek között keyconfig, autostart és menuconfig lehetőség. Nem kellenek a config fájlok használatához guru ismeretek, egyszerűen testreszabható. Nekem régi nagy szerelmem, memória fogyasztása openbox szerű, talán 1-2 megával eszik csak többet, ellenben a tudása nagyságrendekkel nagyobb. Ha esetleg segítség kell hozzá, keress bátran.
Ez a wm a mai napig telepítve van nekem, annyira jól testreszabható, hogy panel nélkül is teljesen használható lenne. Tulajdonképpen a pekwmnek köszönhetem, hogy kedvet kaptam újabban tillingezni. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest